14 Mayıs'ta bir oyun önemi çok büyük

14 Mayıs'ta bir oyun önemi çok büyük

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 14 Mayıs’ta Türkiye’nin önemli bir seçime gideceğini de kaydederek, “Milletimizin bir oyu çok çok önemli. Milletimizin bir oyu ile biz teröre karşı mücadele ettik ve başarılı olduk” dedi.

 

14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçiminde yeniden aday olan Tüfenkci, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Akçadağ ilçesine bağlı mahalleleri ziyaret eden Tüfenkci, vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Ziyaretlerinde 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimin önemine dikkat çeken Tüfenkci, “Milletimizin bir oyu çok çok önemli. Milletimizin bir oyu ile biz teröre karşı mücadele ettik ve başarılı olduk. Milletimizin bir oyu ile İHA’larımızı, SİHA’larımızı yaptık. Sizlerin bir oyu ile kendi uydumuzu uzaya gönderdik. Bugün beş ülkeden birisi olduk. Sizlerin bir oyu ile yerin altındaki doğalgazı, petrolü çıkarttık. Doğalgazı bir yıl hanelere ücretsiz vereceğiz. O nedenle verilecek bir oy çok önemli” ifadelerini kullandı.

 

“Kendi tankımızı, uçağımızı, otomobilimizi yaptık” diyen Tüfenkci, sözlerini şöyle sürdürdü:

“14 Mayıs’ta Türkiye olarak kritik ve önemli bir seçime gideceğiz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ve AK Parti’nin bu seçimden güçlü bir şekilde çıkması için önemli bir seçim. Tabii bu seçimden güçlü çıkıp buraların yeniden imar ve ihya edilmesi için sizlerin desteklerinizi istiyoruz.”

 

Tüfenkci, 14 Mayıs’ta milletin vereceği oyla Türkiye’nin ikinci yüzyılına yön vereceğini de sözlerine ekledi. 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme