15 Bin Porsiyon Sivas Köftesi İkram Edildi

15 Bin Porsiyon Sivas Köftesi İkram Edildi

Sivas Lokantacılar Odası tarafından Malatya'da afet bölgesindeki vatandaşlara yaklaşık bir ton Sivas Köftesi ikram edildi.

HAKAN BAKAR SİVAS

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük depremden etkilenen iller arasında yer alan Malatya'da depremzedelerin yaraları sarılmaya devam ediyor.

Depremden etkilenen vatandaşlara yardımlar devam ederken, Sivas Lokantacılar Odası tarafından Malatya'da afet bölgesindeki vatandaşlara yaklaşık bir ton Sivas Köftesi ikram edildi.

"15 Bin Porsiyon Sivas Köftesi Dağıtık"

Sivas Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası Başkanı Serkan Akgül, "oda olarak Malatya'da 15 bin porsiyon Sivas Köftesi dağıtımı gerçekleştirdik. Bu süreçte yanımızda olan başta yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere tüm lokantacı esnafımıza ve maddi manevi emeklerini esirgemeyen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz." dedi.

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, ise esnaf teşkilatının büyük bir aile olduğunu ifade ederek, vaktin birlik ve beraberlik olma vakti olduğunu, depremzede vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya, destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Sesob Başkanı Demirgil, Malatya'da Sivas Köftesi ikramında bulunan Sivas Lokantacılar ve Kebapçılar Odası Başkanı Serkan Akgül ve emeği geçenlere de ayrıca teşekkür etti.

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ile Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin' de Lokantacılar ve Kebapçılar Odamızın yemek ikramında bulunduğu alanı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. (Birlik Haber Ajansı-BHA)

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme