21 yılda dev yatırımlar hizmete girdi

21 yılda dev yatırımlar hizmete girdi

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Ramazan Özcan, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimleri kapsamında Akçadağ ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

Akçadağ’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Özcan, 14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde destek istedi.

 

14 Mayıs’ta Türkiye’nin önemli bir seçim yapacağını kaydeden Özcan, “AK Parti  hizmetlerin getirilmesinde çok tecrübeli, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu konuda çok güçlü bir liderliğe sahip.  Geçmişte Türkiye’nin yaşadığı bütün felaketler sonrasında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yaraları nasıl sardığını halkımız bizden iyi biliyor.  Depremin yaralarını da kısa sürede saracağız” dedi.

 

Özcan, Türkiye’de 21 yılda önemli hizmetlerin yapıldığını, 14 Mayıs’tan sonrada bu hizmetlerin devam edeceğini belirerek, “21 yıllık AK Parti döneminde Türkiye çok büyük hizmetlere kavuştu. Ülkemiz büyük bir dönüşüm yaşadı. Hayal bile edemediğimiz, bu yatırımda hayata geçer mi dediğimiz çok sayıda dev proje bu dönemde hayata geçti. Cumhurbaşkanımız ve AK Parti kadroları bunu başardı. Yaparsa yine AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan yapar” diye konuştu. 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme