552 kurs merkezinde 12.701 aile ile buluşuldu

552 kurs merkezinde 12.701 aile ile buluşuldu

Milli Eğitim Bakanlığının “Güçlü Aile, Güçlü Toplum” anlayışı doğrultusunda 12 Ağustos 2022 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından açılışı yapılan “Aile Okulu” projesinde 81 ilimizi kapsayacak şekilde açılan kurslarla ülkemiz genelinde 1 milyon aileye ulaşıldı.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğünden verilen bilgilere göre, Malatya genelinde eğitici öğretmenlerin katkılarıyla bağımlılıkla mücadeleden akran ilişkilerine, çatışma ve stres yönetiminden ilkyardım eğitimine kadar on konu başlığında 44 saatlik eğitimler sonunda 552 kurs merkezinde 12.701 aile ile buluşuldu. Velilerin okullara davet ederek değil özellikle ulaşım zorluğu nedeniyle, özel nedenlerle okullara, kurs merkezlerine gelemeyen ailelerin evlerine, çay sohbetlerine dâhil olundu. 


Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü konu ile ilgili olarak, Geleceğimize yön verecek gençlerimizi, çocuklarımızı en yetkin şekilde, aile-okul bütünlüğüyle yetiştirmenin gayreti, heyecanıyla paylaşmak, öğrenmek, etkileşimde bulunmak adına siz değerli ailelerimizi en yakın okulumuza bekliyoruz...“Güçlü Aile, Güçlü Toplum” demildi.

Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme