65 kişilik Temizlik görevlisi kadrosuna 22 bin 541 kişi başvurdu.

65 kişilik Temizlik görevlisi kadrosuna 22 bin 541 kişi başvurdu.

Sağlık Bakanlığı tarafından 11 bin 317 işçi alımı için başvurular 28 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirildi. Başvuruların tamamlanmasının ardından Kuraya Tabi Olarak Kamu Talebinde Gönderilenler Listesi yayımlandı.

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Malatya’da alınacak 65 Temizlik Görevlisi kadrosuna başvuran kişilerin arasından 22 bin 541 kişinin başvurusunun kabul edildiği ve kuraya dahil edileceği belirtildi. Öncelikli olanlardan kuraya katılacaklar listesinde ise 8 kişinin yer aldığı kaydedildi.

Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi 28 Aralık 2022 tarihinde yapılacak. Noter huzurunda İŞKUR ile yapılacak kura çekimi sonrasında isim listesi ile sonuçlar duyurulacak.

Sağlık Bakanlığı işçi alımı başvuru sonuçları Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünün https://yhgm.saglik.gov.tr internet adresi üzerinden ilan edilecek.

İşe alınacak sürekli işçiler, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin geçici 10 uncu maddesi hükmüne göre öncelikliler de dâhil olmak üzere İŞKUR tarafından bildirilen başvuru sahipleri arasından açık iş sayısı (ilan edilen kadro sayısı) kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday sınava tabi tutulmaksızın kura ile belirlenecek

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme