ABYB'den Motaş'a Ziyaret

ABYB'den Motaş'a Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyeleri MOTAŞ Genel Müdürü Cemal Erkoç’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi
Malatya da en başarılı kurum müdürleri arasında ismi ön planda olan , yılların tecrübeli ismi Cemal Erkoç’a  nezaket ziyareti gerçekleştiren  Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt  ziyarette, ’’ Malatya, nüfusu hızla artan, sürekli gelişen bir şehirdir. Şehir halkı olarak bizler bilgiye ve bilgi paylaşımına büyük önem veriyoruz. İlimizin insanına yaraşır bir toplu taşıma için gereken çalışmanın sarf edildiği ve toplu taşımada konforlu ulaşımın niteliğini artırmak için gereken  gayretin gösterildiği aşikar’’diye belirtti. 
‘’Göreve geldiği günden itibaren yenilikçi ve fark yaratan çalışmalarıyla kamuoyun da  büyük takdir  kazanan MOTAŞ Genel Müdürü Cemal Erkoç, devraldığı hizmeti bulunduğu yerden bir adım ileri taşımanın azmi ve gayreti içerisindedir’’şeklinde konuşan Başkan Yavuzkurt,’’ Toplu taşım alanında Dünyada ve Türkiye genelindeki gelişmeleri takip ederek, yenilikleri ilimizde de uygulama gayreti ile hareket eden Erkoç, hizmet kalitesini yukarılara taşımayı vizyon edinerek örnek başarılara imza atmış tecrübeli bir isimdir’’dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MOTAŞ Genel Müdürü Cemal Erkoç ise,’’ Biz biliyoruz ki halkımız en iyisine layıktır ve severek yapılan her iş muhakkak surette başarı getirir’ ’ifadelerine yer verdi.
MOTAŞ Genel Müdürü Cemal Erkoç “ Halkımıza en güzel ve çağdaş hizmeti vermek için tüm imkanlarımızla gece-gündüz çalışıyoruz”dedi.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme