• Haberler
  • Malatya
  • ABYB'den Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit'e Ziyaret

ABYB'den Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit'e Ziyaret

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit'e Hayırlı Olsun Ziyareti gerçekleştirdi.

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt  ve  Yönetim Kurulu Üyeleri,  31 Mart yerel seçimlerinde Yeşilyurt Belediye Başkanı olarak seçilen, Malatya’nın yetiştirdiği önemli Akademisyenlerden Prof. Dr. İlhan Geçit’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 
Asrın felaketi olan 6 Şubat depremlerinin bıraktığı izler ve gelecek hedeflerinin görüşüldüğü ziyarette Başkan Yavuzkurt, zorlu bir görev üstlenen Başkan Geçit’e hayırlı olsun dileklerini ve desteklerini ileterek, ‘bu zorlu süreci başarıyla yöneteceğinize  olan inancımız tamdır. Mevcut yayın organlarımızla 
Yapacağınız  hizmetlerin yanında olacağımızı belirtmek isterim. Malatya’nın bir an önce ayağa kalkması noktasında bizlere düşen her türlü sorumluluğu üstlenmeye hazırız’’ dedi.
         Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretlerinden dolayı    Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt  ve  Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.
Gerçekleşen ziyarette ,başarıya odaklanacaklarını ve Yeşilyurt’u yeniden ayağa kaldıracaklarını belirten Başkan Geçit,‘’Bu makamlar hizmet makamlarıdır. Bu göreve gelirken ayrım yapmadan istişare ederek, halkımıza ve başta Yeşilyurt’umuz olmak üzere Malatya’mıza hizmet etme sözünü verdik. En büyük hedefimiz daha güzel ve daha çağdaş yaşam koşullarına sahip bir Yeşilyurt inşa etmek.
Bütün hemşerilerimizin güzel, modern ve yaşanabilir alanlarda güvenli bir hayat sürmesi için gereken çalışmaları yapacağız ve  birlikte başaracağız” şeklinde konuştu
 Merkezi hükümetimizin başlattığı konut çalışmasıyla inşallah en geç iki yıl içinde vatandaşlarımız konutlarına yerleşmiş olacak’’ifadelerine de yer veren Başkan Geçit,’’ İki yıl sonra Malatya’da depremin izlerini büyük oranda bitirmiş olacağız. İki –üç yıl içinde Malatya’yı büyük oranda ayağa kaldırmış olacağız”dedi.
 

Bakmadan Geçme