Ağbaba özel çocuklarla iftar yaptı

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Önyargıları tuzla buz ettik. Eskiden farklı siyasi görüşten olanlar, birbirlerine mesafeli olan insanlar birbirine sarılıyor, hepsi kol kola, omuz omuza. Ülkücüsü, muhafazakârı, milliyetçisi, sosyal demokratı, Türk’ü, Kürt’ü aradaki önyargıyı kırdık” dedi. 

Milletvekili Ağbaba, down sendromlu, otizmli çocuklar ve aileleriyle iftarda bir araya geldi. 

İftar öncesi down sendromlu ve otizmli çocuklarla yakından ilgilenen Ağbaba, fotoğraf çektirme isteklerini kırmadığı çocuklarla birlikte oyun oynadı. 

Milletvekili iftar sonrası yaptığı konuşmada, “Aramızdaki önyargılar kalktı. Benim bu seçimdeki en büyük başarım; Malatya’da farklı kesimler arasında önyargıları bitirmektir. Önyargıları tuzla buz ettik. Eskiden farklı siyasi görüşten olanlar, birbirlerine mesafeli olan insanlar birbirine sarılıyor, hepsi kol kola, omuz omuza. Ülkücüsü, muhafazakârı, milliyetçisi, sosyal demokratı, Türk’ü, Kürt’ü aradaki önyargıyı kırdık” ifadelerini kullandı. 

Her zaman down sendromlu ve otizmli çocukların yanında olacağını kaydeden Ağbaba, “Bundan sonrada sadece seçim dönemi değil her zaman beraberiz. Bir seçim geçti. Malatyalıların takdiridir. Sizleri asla unutmadım, bundan sonrada unutmayacağım. Dertlerinizi, sorunlarınızı mecliste dile getirmeye devam edeceğim. Aranızdayım, Malatya milliyetçisi olarak yoluma devam edeceğim. Ben Malatya milliyetçisiyim. Bunu iliklerime kadar hissediyorum. Bir kırgınlığım yok. Malatya’da 45 gün bir seçim kampanyası yaptık; herkesi heyecanlandırdık, özellikle gençlerimizin yüzünü güldürdük. Bundan sonrada Malatya için çalışmaya devam edeceğim” dedi. 

Milletvekili Ağbaba daha sonra çocuklarla birlikte türkü söyledi.

Bakmadan Geçme