AK Parti'nin En Genç Milletvekili Aday Adayı

AK Parti'nin En Genç Milletvekili Aday Adayı

Malatyalı Genç İşinsanı Musa  Bozat, AK Parti Malatya'dan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. 22 yaşındaki Genç siyasetçi Malatya'dan en Genç Milletvekili aday adayı olarak tarihe geçti.

14 Mayıs'ta yapılacak olan genel seçim adım adım yaklaşıyor. Siyasiler Milletvekilliği için başvurularını yapmaya başladı. 

AK Parti'nin kalesi olan Malatya'da Genç İşinsanın Aday Adaylığı dikkatleri çekti. 

Malatya tarihinde en genç Aday Adayı olma özelliğine sahip olan İşinsanı Musa Bozat, başvuru dilekçesini AK Parti Malatya İl Başkanlığına sundu.

Aday Adaylığı başvurusunu yaptıktan sonra açıklamada bulunan Bozat, seçimlere buruk bir şekilde gidildiğini anımsatarak;" Depremlerde büyük hasar alan Malatya'mızda seçime buruk giriyoruz. Öncelikle bu afetlerde yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralanan vatandaşlarımıza şifa dileklerimi iletirken, evleri ve işyerleri hasar alan hemşerilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum." Dedi. 

Dava bilinci ile bu yola girdiğini ifade eden Bozat;" Çocukluğumu ve gençliğimi teşkilatlarında geçirdiğim AK Parti'den Milletvekilliği Adaylığı için başvurumu bugün İl Başkanlığımıza teslim ettim. 

Bizim davamız çok köklü bir dava. Bizim uğruna ter döktüğümüz, yollar katettiğimiz, yeri geldiği zaman diklenmeden dik durduğumuz davamız çok eskilere dayanıyor ve biz bu dava bilinci, ruhu içerisinde yolumuzu yürümeye devam ediyoruz. " Diye konuştu. 

2023 seçimlerinin Türkiye Yüzyılı seçimi olacağını vurgulayan Bozat;" 2023 seçimleri Türkiye Yüzyılı seçimi olacak. Sürdürülebilirlik, kalkınma, istihdam, yapılacak olan bütün çalışmalarla ihracatımızın artması için Türkiye Yüzyılını sizlerle birlikte inşa edeceğiz.

Türkiye yüzyılı başarının, güvenin, dijitalin, gençlerin, kadınların, tüm Türkiye'nin yüzyılı olsun istiyoruz. 

Malatya Yüzyılı olsun istiyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde Malatya'nın yeniden inşasını sağlayarak geleceğe emin adımlarla yürümek istiyoruz. 

AK davamızda, anlımız AK bir şekilde gençlerin bu davada olduğunu, Cumhurbaşkanımızın yanında olduğunu göstermek  istiyoruz." sözlerini kullandı

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme