Akçadağder Basın Mensuplarıyla İstişare Toplantı Düzenledi

Akçadağder Basın Mensuplarıyla İstişare Toplantı Düzenledi

Akçadağ Dayanışma Derneği (AKÇADAĞ DER)  Genel Başkanı Murat Maskar ve yönetim kurulu Yeşilyurt ilçesinde Özel Bir Restoranda düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında. Basın mensupları ile bir araya geldi.
 Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkan Filiz Yavuzkurt, Malatya Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Vahap Güner, Malatya Güncel İnternet Sitesi Sahibi Uğur Çelik, Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Malatya İl Başkanı Kadir Değirmenci , Maldıa  Dergisi imtiyaz Sahibi Bayram Güder ve basın mensupları katıldı. 
 

"AKÇADAĞDER “Büyümeye devam ettiğini belirten Akçadağ Dayanışma Derneği (AKÇADAĞ DER)  Genel Başkanı Murat Maskar Sosyal sorumluluk projelerimiz hız kesmeden devam ediyor. Bize destek veren yönetim kurulu ve üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Yeşilyurt İlçesine Bağlı Yeşilyurt Mahallesi Seyran Otelde Basın mensuplarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunuyoruz. AKÇADAĞ DER olarak Kooperatif kuruyoruz Türkiyemizde en iyi şekilde kooperatifçiliğin yapılacağını göstermiş olacağız. Bize her zaman destek veren Malatya’mızın Basın mensuplarına canı gönülden teşekkür ediyorum şeklinde konuştu.
 

“Yeşilyurt ilçemize yakışan bir Restoran’da Basın mensuplarımızla bir araya geldik, Dost sohbeti şekilde kahvaltı etkinliğimiz oldu, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme