Akın ABYB'yi Ziyaret Etti

Akın ABYB'yi Ziyaret Etti

Malatya Tarım Platformu ve Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı , AK Parti Yazıhan Belediye Başkan A.Adayı İhsan Akın Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Akın, “Bugün yıllardır çalıştığımız yerel yönetimlerde 3 belediye başkanıyla çalıştık. Bu konuda tecrübelerimiz var. Yaklaşık 17 yıldır Birlik Başkanlığı, 8 yıldır Tarım Platformu başkanlığı yapıyorum. Kadın Girişimciler Gurubumuz, Türkiye Genel Sekreterliği, Anadolu Basın Birliği, Derneklerimiz, girişimci gruplarımız, kooperatiflerimiz, bunlarla birlikte yetiştiricilerimizin, muhtarlarımızın ve bölgedeki insanların tarım ve hayvancılığına katkılarımızdan dolayı özellikle kendi bulunduğumuz ilçemizde aday olmamızı bizden istediler. Biz de yetiştiricilerimizin, muhtarlarımızın, kanaat önderlerimizin tavsiyesi ve isteği üzerine Yazıhan İlçemize aday adayı olduk.Biliyorsunuz biz yerel yönetimlerde 20 yıllık bir tecrübemiz var. Bu tecrübemizi inşallah kapımız herkese açık olarak, kimseyi ayırmadan hizmet edeceğiz” dedi.

Akın,“2024 yılında inşallah; Hiç kimsenin ayrıştırılmadığı ve ötekileştirilmediği,Liyakat ve ehliyet sahibi insanların göreve getirildiği. Yıllardır kayda değer hiçbir hizmet ve çalışma yapmadan koltuğa yapışanların gittiği ve gönderildiği. Sadece belirli aile ve bazı guruplara çalışanların son olduğu ve son bulduğu. Göstermelik ve gündelik projeler yapanların bittiği ve bitirildiği. Tarlada ve üretimde izi olmadan, harmanda hak isteyen, yiyen ve yedirenlerin tükendiği. Ortada elbise ile gezip adam sanılan ama içinde aslında sürekli menfaati için taklalar atan, dümenler yapan, eyyamı her daim yutan ve elli ayrı kapıya, elli ayrı değnek vuran ve vurduranların olmadığı. İnsanlığın ve insaniyetin her anlamda ve her alanda geliştiği ve geliştirildiği güzel yıllar olsun inşallah. “ şeklinde konuştu.
ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, “ İhsan Başkan Malatya’da STK anlamında tecrübe sahivi ve Yazıhanlı. Yazıhan İlçemizin tüm sorunlarına hakim .Bizler her aday adayımıza eşit olduğumuz gibi, İhsan Başkana çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyoruz.” Dedi.
 

Bakmadan Geçme