Büyükşehir Belediyesinden Yeni Malatyaspor'a Operasyon
Yeni Malatyaspor, Malatya Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin stad reklam LED gelirlerini engellediğini iddia etti.
Yeni Malatyaspor, Malatya Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin stad reklam LED gelirlerini engellediğini iddia etti.
Yeni Malatyaspor'dan yapılan açıklamada;
'Malatya Büyükşehir Belediye yetkilisi, stad reklam LED'lerinin kiralandığı ATA Reklam firmasıyla doğrudan temas kurarak, kulübümüzün gelirine açıkça engel olmuştur. Bu müdahale ile halkın takımı cezalandırılmış, kulübümüze ait reklam panolarından elde edilecek gelirler kesilmiştir.
Kulübümüzün bu firmadan halen alacağı bulunmakta olup, bu yılki gelirlerle birlikte normal şartlarda 3,5 – 4 milyon TL'lik bir kazanç sağlanması gerekirken, bu kaynak engellenmiştir.
Kiralama süresi bitmiş olmasına rağmen, halkın parasıyla alınmış panolarımız hukuksuzca gasp edilmiştir. Geçmişte bu LED gelirleri, birkaç kişi arasında bölüşülerek kulübümüz zarara uğratılmış. Bugün ise aynı zihniyet, şeffaf yönetimimizi engellemek için devreye sokulmuştur.
Bizim olduğumuz yerde çetrefilli işler barınamaz! Belediye desteğiyle, göz göre göre kulübün malına el konulmuştur.
Konuyla ilgili gerekli yasal işlemler başlatılmış olup, Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunulmuştur.
Halkın parasını yiyenlerden tek tek hesap sorulacaktır!'