Freni Bozulan Kamyon Malatya'da Hasara Yol Açtı, 5 Kişi Yaralandı

Freni Bozulan Kamyon Malatya'da Hasara Yol Açtı, 5 Kişi Yaralandı

MALATYA (MHA) - Malatya'da freni patlayan hafriyat kamyonu kontrolden çıkarak 15 araca ve bir elektrik direğine çarptı. Kazada 5 kişi hafif yaralandı.

Sabah saatlerinde Cemal Gürsel Mahallesi TOKİ yönünden gelen mıcır yüklü M.M. idaresindeki 44 AGC 632 hafriyat kamyonu freni patlayınca önüne çıkan ne varsa çarparak ilerledi. Yokuş aşağı ilerleyen kamyon yolda araçlara çarparak hızla ilerlerken Paşaköşkü Nakkaş Sokak üzerinde de park halindeki araçlara çarparak durabildi. Kaza da devrilen kamyonun sürücü M.M ile 4 vatandaş yaralanırken bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi yönlendirildi.

Kaza yeri savaş alanına dönerken yaralılar ilk müdahalelerinin ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kamyonun yol kenarındaki elektrik direğini de yerinden sökmesi nedeniyle bölgede elektrikler de kesilirken araçlarda büyük çapta hasar meydana geldi.

Kaza sırasında bir işyeri de zarar görürken hastaneye kaldırılan 5 yaralının ise hayati risklerinin olmadığı ve bazılarının taburcu edildiği öğrenildi.

Emniyet Müdürü Kayhan Ay'da olay yerine gelerek kaza hakkında bilgiler aldı. Yol kaza nedeniyle trafiğe kapanırken, hurdaya dönen araçlar çekici ile olay yerinden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bülten

Bakmadan Geçme