Sadıkoğlu, 14. Malatya Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nı ziyaret etti
Fuarların ticari bağlantı ve iş birliği zemini olduğunu vurgulayan Sadıkoğlu, organizasyonun şehre, sektöre ve üreticilere hayırlı olmasını diledi.
Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 14. Malatya Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nı ziyaret ederek fuara katılım sağlayan sektör temsilcileriyle bir araya geldi.
Fuar alanındaki stantları ziyaret eden Başkan Sadıkoğlu, tarım, hayvancılık ve gıda sektörlerinde faaliyet gösteren firmaların ürün ve çalışmalarını inceleyerek üyelerle sohbet etti.
Tarım ve hayvancılığın Malatya ekonomisi açısından taşıdığı öneme dikkat çeken Başkan Sadıkoğlu, 'Tarım, hayvancılık ve gıda sektörlerimiz üretimden istihdama, ihracattan kırsal kalkınmaya kadar şehrimizin ekonomik yapısının önemli unsurları arasında yer alıyor. Bu sektörlerde faaliyet gösteren üyelerimizin üretim kapasitelerini geliştirmelerini, yeni pazarlara ulaşmalarını ve katma değerli üretimlerini artırmalarını son derece önemsiyoruz' dedi.
'FUARLAR TİCARİ İŞ BİRLİKLERİ İÇİN ÖNEMLİ BİR ZEMİN'
Fuarların yalnızca ürünlerin sergilendiği organizasyonlar olmadığını ifade eden Başkan Sadıkoğlu, 'Fuarlarımızı sektör temsilcilerinin bir araya geldiği, yeni ticari bağlantıların kurulduğu ve iş birliklerinin geliştirildiği önemli platformlar olarak görüyoruz. 14. Malatya Tarım, Hayvancılık ve Gıda Fuarı'nın da firmalarımız açısından verimli sonuçlara vesile olmasını temenni ediyoruz' ifadelerini kullandı.
Başkan Sadıkoğlu, 'Fuarın şehrimize, sektörlerimize ve üreticilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Organizasyonun gerçekleşmesinde Malatya Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere emeği geçen herkese ve fuara katılım sağlayarak Malatya'mızın üretim gücünü temsil eden tüm üyelerimize teşekkür ediyorum' diye konuştu.