Ülkü Ocakları'ndan Bölgesel Bilgi Yarışması: Dereceye Giren İller Belli Oldu

Ülkü Ocakları'ndan Bölgesel Bilgi Yarışması: Dereceye Giren İller Belli Oldu

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkezi tarafından organize edilen, Malatya, Elazığ ve Erzincan illerinin katılımıyla gerçekleştirilen Ortaöğretim Teşkilatları Arası Bilgi Yarışması, Elazığ ilinin ev sahipliğinde yapıldı.

Bilgi, kültür ve milli şuurun ön planda olduğu yarışmada gençler bilgileriyle kıyasıya mücadele etti. Yoğun katılımın olduğu organizasyonda, gençlerin azmi ve disiplinli çalışmaları dikkat çekti.

Yarışma sonunda Malatya birinci, Erzincan ikinci, Elazığ ise üçüncü oldu. Dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edilirken, organizasyon katılımcılar tarafından takdirle karşılandı.

Malatya Ülkü Ocakları İl Başkanı Turgay Şengönül, yarışmaya ilişkin yaptığı değerlendirmede, bilgisiyle, azmiyle ve ülküsüyle geleceğe yürüyen gençlerle bir arada olmaktan gurur duyduklarını ifade ederek, organizasyonda emeği geçen Elazığ Ülkü Ocakları İl Başkanı'na ve yarışmaya katılan tüm gençlere teşekkür etti.

Bülten

Bakmadan Geçme