Vali Seddar Yavuz TOKİ Beton Santralleri İstişare Toplantısına Katıldı

Vali Seddar Yavuz'un başkanlığında, İlimizde yürütülen inşa ve imar faaliyetlerinin koordinasyonu ve verimliliğinin artırılması ile Agrega ve çimento temininde karşılaşılan sorunların ele alındığı TOKİ Beton Santralleri istişare toplantısı düzenlendi.

Vali Seddar Yavuz'un başkanlığında, İlimizde yürütülen inşa ve imar faaliyetlerinin koordinasyonu ve verimliliğinin artırılması ile Agrega ve çimento temininde karşılaşılan sorunların ele alındığı TOKİ Beton Santralleri istişare toplantısı düzenlendi.
Toplantıya Vali Yavuz 'un yanı sıra; Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Vali Yardımcıları Abdulselam Bıçak ve Osman Kural, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Nusret Mum, Battalgazi Belediye Başkan Yrd. Erol Yiğit, DSİ 9. Bölge Md. Sebahattin Şamcı, Karayolları 8. Bölge Md. Yusuf Güneş, İller Bankası Bölge Md. M. Mücahit Başkıran, MASKİ Genel Md. Sinan Çeçen, ilgili kurum müdürleri, TOKİ yetkilileri ve müteahhitler katıldı.
Toplantıda konuşan Vali Seddar Yavuz; 'Hepinizin bildiği üzere 6 Şubat depremlerinde bölge olarak ve İlimiz büyük bir yıkım yaşadı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 'ın güçlü liderliğinde ve ilgili bütün bakanlıklarımız, kamu kurum ve kuruluşlarımız ile devletimiz ilk günden bugüne bütün imkanlarını deprem bölgesi ve İlimiz için seferber etmiş durumdadır.
Valiliğimiz, Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Belediyelerimiz ve bütün kamu kurum ve kuruluşlarımız büyük bir fedakarlıkla mesai mefhumu gözetmeksizin, Malatya'mızı yeniden ayağa kaldırmak; modern, depreme dirençli bir şehir olarak inşa etmek için çalışıyoruz.
Buradan şunu özellikle söylemek istiyorum; bu süreçte şehrimiz için taşın altına elini koyacak herkese Valiniz olarak kapım sonuna kadar açıktır. Ben bu İlde Sayın Cumhurbaşkanımızın ve bütün bakanlıklarımızın temsilcisi olarak bulunmaktayım. Dolayısıyla hangi sorunla karşılaşırsanız öncelikle bana ulaşmanızı belirtmek isterim.
İlimiz genelinde sürdürülen TOKİ projeleri kapsamında kurulan beton santrallerinin üretim kapasitesi, kalite kontrol süreçleri ve lojistik altyapısı ile alakalı her türlü konuda destek olmaya hazırız. Ayrıca, afet sonrası yeniden yapılanma sürecinde kaynak yönetiminin etkinliği, çevresel etkiler ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesini de son derece önemsiyorum, 'dedi.
Toplantı tüm paydaşların ortak hedefi olan; hızlı, güvenli ve sürdürülebilir yapılaşma doğrultusunda eşgüdümlü hareket etme kararlılığının vurgulanmasının ardından sona erdi.

Bülten

Bakmadan Geçme