• Haberler
  • Malatya
  • Apartman Sakinleri İsyan Etti , 'Mahallede İstemiyoruz'

Apartman Sakinleri İsyan Etti , 'Mahallede İstemiyoruz'

Apartman Sakinleri İsyan Etti , 'Mahallede İstemiyoruz'

Yeşilyurt İlçesine bağlı Tecde mahallesinde Aşağı bağlar mahallesi İsmetpaşa Caddesi apartman sakinleri isyan etti…

Yeşilyurt İlçesine bağlı  Aşağı bağlar mahallesi İsmetpaşa Caddesi  Asker kemal apartmanı  sakinleri isyan etti…
Binamız Altında izinsiz işyeri istemediklerini apartman sakinleri olarak  mağdur olduklarını ifade eden apartman sakinleri ortak binamızın ortak alanlarını  bina yapı ruhsatına aykırı bir şekilde kaçak yapı yaptıklarını izinsiz bir şekilde binamız altında fırın işketmelerinden şikayetçi olduklarından bildiri yayınlayarak, “İşyerinin izinsiz çalıştığını sıcak  havadan dolayı evlerimiz duman içinde kalmakta. Burada bir mağduriyet söz konusu. Yetkililer bu soruna bir an evvel çözüm bulmaları gerekmektedir.” Şeklinde tepkilerini dile getirdiler.
Yeşilyurt Belediyesine defalarca dilekçe verildiğini dişe getiren apartman sakinleri, “Belediye yetkililerine defalarca dilekçe verdik. Cimere yazdık. Bir sonuç alamıyoruz.Gerekirse Yeşilyurt Belediyesi önünde eylem yapacağız.” dediler.
Türkiye Kentsel Tesis Yönetim Derneği Malatya il Başkanı ve Site yöneticisi olan Süleyman Eski konu hakkında tepkilerini dile getirerek, “Çevre şehircilik bakanlığı onaylı Malatya'da tek firmayız biz. Yönetici olarak yakından takip ediyoruz burada kimse mağdur olmasın. Yeşilyurt Belediye’nin önünde mahalle sakinleri olarak eylem yapacağız sesimiz duysunlar bizi mağdur  etmesinler. iş yerini defalarca uyardık söyledik vatandaş olarak mağdur oluyoruz” şeklinde konuştu.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme