Arapgir Spor Kulüp Başkanlığından İstifa Ettiğini Açıkladı.....

Arapgir Spor Kulüp Başkanlığından İstifa Ettiğini Açıkladı.....

Arapgirspor'un Kulüp Başkanı Metin Akyüz 2019 Temmuzdan beri severek ve isteyerek bir ailem gibi gördüğüm Arapgirspor Kulübünden İSTİFA ediyorum. Her başlangıçların bir sonu vardır.

Bu süreçte kah güldük kah ağladık İyisiyle kötüsüyle 4 senelik bir süreç geçirdik. Her zaman her platformda Malatayamı ve Arapgirimi en güzel şekilde temsil etmeye çalıştım.
Bu süre zarfında hem maddi hem manevi olarak destek olan sponsorlarımıza, yöneticilerimize , sportif direktörüme şu ana kadar takımda oynamış tüm futbolcularıma, tüm teknik ekibime , malzemecime , masörüme ve dualarında bizlere yer veren taraftarlarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Bu 4 yıllık süreçte bir çok başarı yaşadık: Arapgirimize Profesyonel Voleybol Erkek takımını kazandırdık. İlk kez çıktığımız Voleybol liginde 4.olarak bitirdik. 2.Amatörden aldığımız erkek futbol takımımızı tarihinde ilk kez bal ligine çıkardık. Bal ligindeki maçlar sonrası 3.lig play-offlarına mücadele etme şansı yakaladık. Dün çıktığımız bu play-off maçında isterdik ki kazanalım takımızı 3.lige çıkaralım. Maalesef kaybetmekte bu işin içinde var tek üzüldüğümüz nokta biz bu değildik saha içindeki ruhsuzluktan dolayı tüm camiadan özür dilerim.
Burdan Malatya’ya şunu belirtmeden geçemeyeceğim ilinize ilçenize sahip çıkın bu ili tekrar ayağa kaldırmak istiyorsak bi şehrin en önemli tanıtım aracı olan sportif faaliyetler bu işin en başında gelir. Biz dilimiz döndüğünce birşeyleri dile getirmeye çaliştık maksadımız kimseyi zan altında bırakmak değildi Malatya’da sportif faaliyetlerin daha çok önem kazanması ve sahipsizliğin son bulmasıydı.
Maddi ve manevi yorulmustum artik , ailemle isimle artik daha cok vakit geçirme zamani geldi belki bir gun tekrar geri donecegim ama daha guclu bir sekilde kimseden bir sey talep etmeden , biz ne talep ettiysek ilimiz icin ilcemiz icin istedik kulübümüzün bir kurusunu bile bosa harcamadık . 
“Galiptir bu YOKLA mağlup.”
Hakkınızı Helal Edin.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme