Arapgirspor'dan Hakem Öfkesi

Arapgirspor'dan Hakem Öfkesi

Ligimizde ilk düdük çalındığından itibaren 8 haftayı geride bıraktık.  Bu 8 haftalık sürecimizin 5 haftasında yaşadığımız hakem hatalarına artık yeter diyoruz. Hakemlerin manidar hataları sebebiyle bir ilçenin kaderiyle oynanmaya devam ediyorlar. Hakem hataları yüzünden kaybedilen 6 puan belki de şu an bizi ve ligimizi çok farklı noktalara taşıyacaktı.

Futbolu seviyoruz, birleştirici gücüne inanıyoruz fakat art niyet aramakta istemiyoruz ama kazandığımız maçlarda bile hakemlerin adaletli yönetimi üzerine konuşuyorsak eğer artık ellerinizi üzerimizden çekmenizin zamanı gelmiştir. Bırakın da futbol ve spor zevkini doyasıya yaşayabilelim.  8.hafta müsabakamız da 75 dakika boyunca 10 kişi oynamaya mahkum edilen kulübümüz, oyuncumuzun geriden gelmesine rağmen gol pozisyonunu ofsayt gerekçesiyle saymayan ve bütün takdir haklarını rakipten yana kullanarak sergilenen bu hakem triosunu kınıyoruz! Siverek Belediye Spor maçımızda da benzer hataları yapan hakem triosu vardı ama unutmayın ki helallik alınması şart olan tek günah kul hakkıdır ve Allah’ın adaleti şaşmaz. Yeşilyurt Belediye Spor, Elazığ Aksaray Gençlik Spor ve Kahta 02 Spor maçlarımızdaki hakem hataları yüzünden bugün 6 puanımız gasp edildi.

Kimse Arapgir Spor Kulübü ve Arapgir halkının hakkını yiyemez! Bundan sonra gerekli mercilere şikayetlerimizi kanıtlarımız ile birlikte yapacağız. Arapgir Spor Kulübü ve Bölgesel Amatör Lig maçları hakemlerin staj yeri ya da egolarını tatmin edeceği bir alan değildir.

Türk futbolu adına Adaletli ve hakkaniyetli hakemler istiyoruz.


ARAPGİR SPOR KULÜBÜ

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme