Arapgirspor Kayseri'ye Gitti

Arapgirspor Kayseri'ye Gitti

06.02.2023 tarihinde yaşamız olduğumuz acı deprem felaketinden sonra yaralarımızı sarmaya başladığımız bu dönemde, kendimizi Arapgir Spor Kulübü olarak çok yalnız hissediyoruz. Evet, deprem felaketinden geçtik doğru hatta futbolcularımız bizzat kendileri depremi yaşadılar. 
Transfer ettiğimiz sporcuların çoğu da deprem bölgesinden geldiler ama hayat devam ediyor ve devam etmeli.
 Bu şehir yeniden küllerinden doğmalı. Biz Arapgir Spor Kulübü olarak depremin acı izlerini silmek için 3.Lig Play-off elemelerine elimizdeki kısıtlı imkanlarla katılmaya çalışıyoruz. Oynayacağımız play-off elemelerinde belki Arapgirsporumuzu tarihinde ilk kez Profesyonel Futbol Kulübü yapacağız. Bizim bu elemelere katılmamızın en büyük sebebi ilçemizi ve Malatyamızı tekrar ayağa kaldırmak ve şehrimize moral desteği sağlamaktır. Biz bu play-off kamp sürecinde tüm çalışmaları, sporcuların maaşlarını, malzemelerini konaklama, yiyecek ve ulaşım giderlerini elimizdeki kısıtlı imkanlarla sağladık. 

Ancak bu süreçte çok yalnızlaştırıldık. İlimizde bir yetkili merci bile takımımıza başarı dileklerinde dahi bulunmadı. Unutulmamalıdır ki futbol bir ilçenin ve ilin en önemli tanıtım kanalıdır. 
Futbol şehirlerin aidiyet duygusunu güçlendiren en önemli birleştirici etkenlerden biridir. Malatya'mızın 3.profesyonel futbol takımı olma yolunda ilerlerken herkesin artık taşın altına elini koymasını bekliyoruz. Bugün biz Kayseri'ye PLAY-OFF MÜSABAKALARI İÇİN GİDERKEN İLİMİZDE BİR OTOBÜS DAHİ YETKİLİ MERCİLERDEN BULAMIYORSAK BU HEPİMİZİN AYIBIDIR. 

Biz yine de elimizdeki tüm imkanları kullanarak bu gençlerle inandığımız yolda şampiyonluk için mücadele vereceğiz, çünkü biz Arapgirspor olarak bir söz verdik mi sözümüzden asla dönmeyiz.  Az ve öz kaynaklarımızla gururumuzla alnımızın  akıyla siz yanımızda olmasanızda sizler futbolu sevmesenizde çocuklarımızın hayallerini gerçekleştirip  ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.
Sessizce gidip KUPAYLA döneceğiz.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme