Asel Hotel Hakkında Bilinmesi Gerekenler

Tatil yapmak isteyenler için en uygun adreslerden birisi kesinlikle Didim!

Tatil yapmak isteyenler için en uygun adreslerden birisi kesinlikle Didim! İnsanlar; Bodrum, Marmaris, Fethiye, Alaçatı gibi popüler yerleri tercih etmeyi düşünürler. Ancak, Didim’in saydığımız yerlerden herhangi bir eksiğinin olmadığını söyleyebiliriz. 
Zorluklarla geçen bir yılın ardından tatil yapma fikri size de çok mantıklı gelecektir. Fakat, sorunsuz bir tatil yapmak adına ilk olarak otel seçimine odaklanmalısınız. Didim; bünyesinde her ihtiyaca ve bütçeye hitap eden çeşitli oteller barındırır. Her şey dahil ya da ultra her şey dahil konsepti ile hizmet veren otellerin yanı sıra oda kahvaltı seçeneğini sunan butik oteller de mevcuttur. Didim’in en iyi otellerinden birisi de kesinlikle Asel Hotel! Gelin, Asel Hotel hakkında çok işinize yarayacak türden bilgiler verelim! 
Asel Hotel Müşterilerine Neler Vaat Eder? 
Her şeyden önce, bu otelin 2019 yılından bu yana faaliyetlerini sürdürdüğünden bahsedebiliriz. Her ne kadar yeni bir otel olsa da hizmet kalitesiyle kendisini kısa süre içerisinde ispat etmiştir. Bunun yanı sıra, Didim Altınkum şehir merkezinde yer alır. Didim’in gezilip görülecek yerlerine bir hayli yakındır. Ulaşım açısından sorunsuz bir konuma sahip olması ciddi bir avantajdır. Buna ek olarak, otelin denize mesafesi yalnızca 30 metredir. Kum ve halk plajına sahip olmasıyla farkını ortaya koyar. Ayrıca, otelde hem yetişkinler hem de çocuklar için havuz seçeneği mevcuttur. 
Asel Hotel; bünyesinde 86 oda barındıran bir konaklama seçeneğidir. Yepyeni ve modern odaları ile göz doldurur. Ayrıca, otelin manzarası da harikadır. Yeşil ile maviyi bir araya getiren doğası ile gören herkesi kendisine hayran bırakır. Asel Hotel’de kalmak ciddi bir ayrıcalık! Ziyaretçiler; güne harika bir kahvaltı ile başlayabilirler. Ardından, gün boyunca diledikleri zaman bir şeyler yiyebilirler. Açık büfe olarak sunulan ana öğünlerin yanı sıra atıştırmalıkların da son derece lezzetli olduğunu ifade edebiliriz. Asel Hotel; müşterilerine her şey dahil konsepti ile hizmet sunar.
Biraz da Asel Hotel’in odalarının özelliklerinden bahsedelim! Odaların her birisi son derece şık ve konforludur. Uydu yayını, kablosuz internet erişimi, LCD TV, klima, saç kurutma makinesi, su ısıtıcı ve kasa da odalarda bulunan detaylar arasındadır. 
Neden Asel Hotel’i Tercih Etmek Gerekir? 
Asel Hotel; Didim’in en iyi otellerinden birisi olarak gösterilir. İlk olarak, otelin oda seçeneklerine bir göz atalım! Asel Hotel bünyesinde üç farklı oda seçeneği yer alır. Standart, süit ve triple oda seçenekleri farklı kişilerin ihtiyaçlarına hitap eder. Bunun yanı sıra, açık büfe olarak sunulan yemeklerin lezzeti oldukça iyidir. 
Asel Hotel; rezervasyon yaptırmak isteyen tüketicilerin işini kolaylaştırır. Otelin internet sitesi ziyaret edilerek rezervasyon yaptırmak mümkündür. Rezervasyon formunu eksiksiz bir şekilde dolduran kişiler; aynı zamanda başta erken rezervasyon olmak üzere farklı indirim ve kampanyalardan da yararlanabilirler. 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme