Atatürk'ü Saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz

Zafer Partisi Malatya İl Başkanı Turgut Şahin ,Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milli değerlerimizi ve çıkarlarımızı korumak adına yapmış olduğumuz haklı mücadelemizin başbuğu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 84 vefat yıl dönümünde atamızın yasını tutmaktayız. Kısa bir insan ömrüne sayısız başarılar sığdıran Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK , bizlere en kıymetli hazinesini Türk gençliğine Cumhuriyeti emanet etmiştir. İnsanlık tarihine bedenlerin yok olabileceğini ancak fikirlerin ölümsüz olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır. Bu değerlerin mirasçıları olarak her sene olduğu gibi bu sene de atamızı yad ediyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gençliğe hitabesinde 'memleketin dâhilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri, şahsi menfaatlerini müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakruzaruret içinde harap ve bitap düşmüş olabilir.

   Ey Türk istikbalinin evladı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur.' 
Dediğin gibi senin çizginde and içtik. 
" benim naciz vücudum, elbet bir gün toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır. " 
Saygı, sevgi ve özlemle anıyoruz...

Bakmadan Geçme