Başkan Güder'den TİNGADER'e 10 Ocak Ziyareti

Başkan Güder'den TİNGADER'e 10 Ocak Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Sayın Osman Güder, Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval ve beraberindeki Heyet ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Malatya Gündem Özel Gazetesi’ni ve Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler TİNGADER Derneği ziyaret etti.
Kamuoyunun doğru ve eksiksiz bilgilendirilmesini ilke edinmiş̧ tarafsız ve özgür basının, şeffaf ve gelişmiş̧ devletlerin önemli güçlerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Güder;  “Kamuoyunun bilgilendirilmesi ve aydınlatılması noktasında doğru, tarafsız ve ilkeli haber anlayışını benimsemiş, her türlü zorluk ve olumsuzluğa rağmen yoğun emek vererek çalışmalarını yürüten basınımızın kıymetli temsilcilerinin Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, başarılar diliyorum" dedi.

TİNGADER Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kazim Erayabakan  ise; ” Battalgazi Belediye Başkanımız Sayın Osman Güder ve ekibine nazik ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu üyelerim ve yine tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyorum. TİNGADER Bölge Başkanı Erayabakan, Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’in çalışmalarını destekliyoruz ve takdir ediyoruz. Başkan Güder göreve geldiğinden bu güne kadar Battalgazi bölgesine yapmış olduğu projeleri hem Gelecek nesillere yeşil, sağlıklı, daha yaşanabilir bir dünya ve Battalgazi bölgesini bırakmak için ekibi ile birlikte söz verilen projeler bir bir hayata geçirildi ve geçirmeye de devam ediyor. Örneğin bazı projelerden bazıları;  Hasırcılar Park ve Sahil Projesi, Eskimalatya Meydan Projesi, Gül Bahçesi Projesi, 500 kişiye iş umudu olan Tekstilkent Projesi, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu projesi, Battalgazi Konakları projesi, Derme Deresi Projesi ve sayamadığımız yüzlerce projelere imza atarak büyük bir başarı elde etmiştir hem Malatyalı hem de Battalgazi hemşerilerinin takdirini kazanmıştır ifadelerini kullandı.
Ziyaret hatıra fotoğrafının çekimi ile son buldu.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme