Başkan Karadoğan'dan Anadolu Basın Birliği Derneğine Ziyaret

Başkan Karadoğan'dan Anadolu Basın Birliği Derneğine Ziyaret

Yeşilyurt Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti. 
Yeşilyurt Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan, Malatya’mızın İlçelerimizin ve köylerimizin  Gelenek ,     Görenek  ve Kültürünü İl dışında tanıtmak adına projeler geliştirdiklerini bunun  için çok ciddi  çalışmalar yürüttüklerini söyledi. Karadoğan bu yürüteceğimiz çalışmaları amacına  ulaşması  için tüm konunun muhatapları  ile sürekli  istişare  içerisinde bulunuyoruz.  Bizler gurbette Yeşilyurt’umuzu , Malatya’mızı  ve diğer  ilçelerimizi en  iyi  temsil etmek  için çalışıyoruz. Bizler Memleket  hasretini  Dernekler ve  federasyonlar  sayesinde bir  nebzede  olsa  yaşatmaya  çalışıyoruz.  

Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan, Çok  kısa zaman  içerisinde ciddi  projeleri  hayata  geçireceğiz. Bu anlamda çalışmaları anlatabilmek  duyurabilmek  adına siz değerli  basın  ve medya  temsilcilerinin desteğine ihtiyacımız  var. Sizler  bizim  en büyük  paydaşlarımızdan birisiniz. İnşallah  sizlerin  desteğini her  zaman yanımızda  gördüğümüz gibi bundan sonrada  göreceğimizden  hiçbir  şüphemiz  yok. Anadolu Basın Birliği her  zaman  bizim  yanımızda  oldu bunun için sizlere Derneğim  ve şahsım adına teşekkürlerimiz sunuyorum dedi.

Başkan Yardımcısı Karadoğan,"hem şehrimizin gelişimi hem de gurbetteki hemşerilerimizin birliği beraberliği için tüm kesimlerin görüşlerine önem veriyoruz. Kamu ya da özel kuruluşlarla iletişim kurmak ve el birliği içinde olmak istiyoruz ifadelerini kullandı. Başkan Karadoğan, Yerle basına çok önem veriyoruz. Yerel basın bizim için çok önemlidir. Yerel basının ayakta kalması için yerel yöneticilerimiz, siyasilerimi ve yine iş adamlarımız mutlaka deste vermelidir yerel basınımızın yanında olmalıdır. Yeşilyurt Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan, Bizleri burada misafir eden Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum çalışmalarından başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Sivil Toplum Örgütleri Demokrasinin vaz geçilmez temel taşlarından biridir.  Özellikle gurbette kendi şehri ve ilçesi adına kurulan dernekler daha da  önemli.  Gurbette yaşayan hemşerilerin bir arada birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma içerisinde yaşamaları ve kültürlerini yaşatabilmek için Sivil Toplum Örgütleri çok önemli.  Böyle  başarılı  derneklerimizden bir tanesi de Yeşilyurt Dernekler Federasyonu.. Böyle başarılı derneklerimiz bizim gurur kaynağımız. Bu açıdan Yeşilyurt Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan’ın bizleri ziyaret edip çalışmalarını anlatmalarını heyecanla dinledik. Başkan Karadoğan İstanbul’da kurulu olan  derneğin  hem  İstanbul  ve  çevre  illerinde  yaşayan Malatya’lılar  hem de Malatya’da  yaşayan  hemşerileri  için  çok  güzel  projeleri  var. İnşallah en  kısa  zamanda  projelerini hayata  geçirip hizmetlerine  devam ederler.  

Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Zeki Dağ, Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan’ın çalışmalarını gerçekten takdir ediyoruz. Dernek çalışmalarından çok başarılı işlerinin yaptıklarını yakinen takip ediyoruz dedi.

Başkan Zeki Dağ, Bugün Derneğimizi ziyaret eden Yeşilyurt Dernekler Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Karadoğan Başkanımıza şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyor ve dernek çalışmalarından başarılar diliyorum dedi.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme