Başkan Koçak'tan Milli Eğitim Müdürüne nezaket ziyareti

Başkan Koçak'tan Milli Eğitim Müdürüne nezaket ziyareti

Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı Güzin Koçak, Pütürgeli olan Malatya Milli Eğitim Müdürü Battal Kanba'yı makamında ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Koçak: " Pütürgeli  has evladımız Milli Eğitim Müdürümüz Battal Kanbay'a bugün nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Ankara Pütürgeliler Dernek Başkanı olarak, Müdürümüzün çalışmalarını yakinen takip ediyor ve takdir ediyoruz. Malatya'lşı hemşehrilerimizin Müdürümüzü desteklemesi ve takdir etmeside ayrı bir sevinç kaynağıdır. Mustafa Kemal Atatürk'ün özlü bir sözü vardır.'Milli Eğitim programımızın, Milli Eğitim siyasetimizin temel taşı, cahilliğin yok edilmesidir. Cahillik yok edilmedikçe, yerimizdeyiz'.Akabinde , 'En önemli ve verimli vazifelerimiz milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde kesinlikle zafere ulaşmak lazımdır. Bir milletin gerçek kurtuluşu ancak bu şekilde olur.'.
Başkan Koçak ,"Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay bey'e güveniyoruz. Ve inanıyoruz ki Milli Eğitimde Malatya'yı Zafere ulaştıracaktır. Pütürgeliler Dernek Başkanlığı ve tüm yönetimim akabinde üyelerim adına sayın müdürümüze çalışmalarında başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı.
İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ise ziyaretten dolayı teşekkür etti.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme