• Haberler
  • Yerel
  • Başkan Mehmet Bayram'dan Çocuklara Festival Daveti

Başkan Mehmet Bayram'dan Çocuklara Festival Daveti

Belediye Başkanı Mehmet Bayram, tüm çocukları eğlence ve etkinliklerle dolu festivale davet etti.

Doğanşehir Belediyesi ve Playland iş birliğiyle bu yıl 5'incisi düzenlenecek olan Çocuk Festivali için hazırlıklar tamamlandı. Festival, 1-2 Haziran 2026 tarihlerinde Belediye Önü Millet Bahçesi'nde çocukları ağırlayacak.

Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, yaptığı açıklamada tüm çocukları festivale davet ederek, etkinliğin iki gün boyunca saat 09.30 ile 16.00 arasında devam edeceğini belirtti.

Çocukların eğlenceli ve unutulmaz vakit geçirmesi amacıyla düzenlenen festivalde çeşitli oyunlar, etkinlikler ve sürpriz aktiviteler yer alacak. Belediye ve Playland iş birliğiyle gerçekleştirilecek organizasyonun, çocuklara keyifli anlar yaşatması hedefleniyor.

Başkan Bayram, tüm aileleri ve çocukları 1-2 Haziran tarihlerinde Belediye Önü Millet Bahçesi'nde düzenlenecek festivale katılmaya davet etti.

Bakmadan Geçme