Başkan Şarlak'tan Türkiye Yüzyılına Tam Destek!

Başkan Şarlak'tan Türkiye Yüzyılına Tam Destek!

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak “Türkiye Yüzyılında üreten kazanacak, esnaf kazanacak, sanayici kazanacak ve Türkiye kazanacak” dedi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en fazla etkilenen illerin başında gelen Malatya’da hayat normale dönmeye başlasa da yerel kalkınma ve normale dönmeyi hızlandıracak esnafa, can suyu verilmesi gerektiğini ifade eden ASKON Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak “Deprem Bölgelerinde esnaf yalnız bırakılmamalıdır. Özellikle ayni yardımların mutlaka bölge esnafından alınması önem arz etmektedir. Gerek teşvikler ile gerek toplu alımlar ile esnafa can suyu olacak önemli adımlar göz ardı edilmemelidir. Ayrıca deprem bölgelerinde ki kalifiye elemanların şehir dışına çıkması ve gittiği bölgede iş bulması ile birlikte bölgemizde ki işletmeler personel açısından sıkıntıya girmeye  başladı. Bizler de bu durumun çözümü ile ilgili farklı çalışmalar içerisindeyiz. Fakat devletimizin daha önce olduğu gibi bu sürecinde üstesinden geleceğine olan inancımız tamdır.  Bu anlamda ASKON olarak her daim desteklediğimiz Türkiye Yüzyılı; ekonomik değer üretmenin, Dünyada ekonomik değer üretmeye dönüşmenin adı olacaktır." dedi.

14 Mayıs seçimlerinde Türkiye Yüzyılına destek verdiklerini belirten Başkan Şarlak “Üretimden ve istihdamdan taviz vermeden kararlılıkla Türkiye Yüzyılı için çalışmalı, tarıma dayalı sanayiyi geliştirerek istihdam oluşturmalıyız. Ve bunu gerçekleştirebilecek yegâne akıl Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Cumhur İttifakı kadrolarıdır. Bizlerde Genel Başkanımız Orhan Aydın'ın ifade ettiği üzere Türkiye Mimarının her daim Yanındayız diyoruz.” şeklinde konuştu.

Deprem sonrası bölgesel istihdam sorunlarının çözümü için bir ekip kurduklarını belirten Şarlak yakın zamanda proje detaylarını kamuoyu ile paylaşacaklarını belirtti.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme