Başkan Yağlıcı: Öğrencilerin Ulaşım Sıkıntısı Neden Çözülmüyor?

Başkan Yağlıcı: Öğrencilerin Ulaşım Sıkıntısı Neden Çözülmüyor?

    İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı A. Erhan Yağlıcı Beydağı Mahallesi Mamurek Köyünde eğitim gören öğrencilerin okula giderken araçlarla ilgili sıkıntılarını dile getirdi. 
        Başkan Yağlıcı yaptığı yazılı basın açıklamasında” 21 Yüzyılda halen öğrencilerimizin ulaşım sorunları yaşadıklarını görüyoruz. AK Parti İktidarının yapboz tahtasına çevirdiği Eğitim konusundaki yanlışlarına Öğrencilerin Ulaşımdaki sıkıntıları da eklenince tam trajikomik bir hal ortaya çıkıyor. 
        Geleceğimiz gençlerin okumaları için ellerinden gelecek her imkânı kullanmak yerine denetimlerden uzak, sadece masa başında gününü tamamlamaya çalışan bazı idareciler yüzünden Öğrenciler mağdur olmuş bunlara ne? 
        Araç sayısının yetersizliği yüzünden okula giden çocuklar ayakta karga tulumba araçlarla perişan halde okullarına gidiyorlar. Bu öğrenciler bu stresle bırakın okumayı sıkışıklıktan dolayı nasıl okula gidip geleceğim düşüncesinde. Sonuçta bu araçlar insan taşıyorlar. Yokmu bunlara ihaleler verilirken yolcu koltuk sayısı?
       MOTAŞ Yetkilileri, Battalgazi İlçe ve Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne soruyorum Bu çocuklar sizin çocuklarınız veya tanıdıklarınızın olsaydı bu kadar sessiz kalır mıydınız? Bu şekil taşımaya sessiz kalır mıydınız? Beydağı Mahallesi, Mamurek Köyü Ulaşım sıkıntısı yaşıyor. Okuldan eve giderken çalışan araç sadece 4 adet. 
           Sabah 6.00 – 7.00 – 8.00 – 11.00 – 14.00 – 17.30 saatleri arasında köyden çarşıya geliyorlar. Çarşıdan köye ise 7.30 – 10.00 – 13.30  18.00, Hafta İçi ise 17.00 – 18.00 – 19.00 saatlerinde çalışıyor araçlar. Küçük olduğu için yolcu yoğunluğu yaşanıyor. Ulaşım sıkıntısı Fırıncı, Üzümlü, Balıkdere, Söğüt, Elmalı, Yapraklıpınar, Beypınarı’da yaşanıyor.
        İyi Parti Battalgazi İlçe teşkilatı olarak bu konuların takipçisi olduğumuzu kamuoyuna bildiriyoruz. Geleceğimizin teminatı gençlerimize sahip çıkmak hepimizin önceliği olmalıdır. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Liderliğinde İyi Kadrolarla çözemediğiniz sorunları İyi Parti Ailesi olarak bizler çözeceğiz. 
A.    Erhan Yağlıcı
İyi Parti Battalgazi İlçe Başkanı

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme