Batman Üniversitesi'nden Depremzedelere yardım tırları

Batman Üniversitesi'nden Depremzedelere yardım tırları

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir öncülüğünde hazırlanan onlarca tır deprem bölgesine yardım taşımaya devam ediyor.

Özenle ve belirli bir düzen içerisinde hazırlanan ve depremzedelerin günlük ihtiyaçları göz önünde bulundurularak hazırlanan yardım tırları adeta hayat veriyor. Bugün Malatya’ya gelen Batman Üniversitesi yardımlarını karşılayan Çare Derneği Başkan Vekili Dr. Mehmet Rıza Derindağ üniversitenin yapmış olduğu yardımdan dolayı minnettarlığını ifade ederken, Anadolu Basın Yayın Birliği yönetim kurulundan Ertuğrul Gazi Gürhan yardımları en muhtaç yerlere ulaştıracaklarını ve köylere kadar gönüllü gruplarla Batman Üniversitesinden gelen yardımların götürüleceğini ifade etti.


Dr. Mehmet Rıza Derindağ “Türkiye’nin doğusunun batısının bir ve beraber olduğu bu felaket günlerinde birlik ve beraberliğin, sevgi ve diğergamlığın en güzel örneğini sergileyen Batman Üniversitesine Sayın Rektör Prof. Dr. İdris Demir’in şahsında Malatya halkı namına minnet ve şükranlarımızı arzediyoruz.” ifadelerinde bulundu.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme