Battalgazi Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni Yapıldı

Battalgazi Belediye Başkanlığı'na seçilen Bayram Taşkın, devir teslim töreniyle görevi Eski Belediye Başkanı Osman Güder'den devraldı.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi sonucu rekor oyla Battalgazi Belediye Başkanı seçilen Bayram Taşkın, mazbatasını almasının ardından 2019’dan bu yana görev yapan Osman Güder’den Battalgazi Belediye Başkanlığı görevini teslim aldı.

Battalgazi Belediyesi’nde düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Taşkın, görevi devraldığı Osman Güder’e bugüne kadar gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Devir teslim törenine AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, vatandaşlar, Teşkilat ve Meclis Üyeleri katıldı.
Başkan Taşkın: “Bayrağı Daha Da İleri Taşıyacağız”
Seçimin kazananının Battalgazi olduğunu belirten Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, “Osman Başkanımıza bugüne kadar Battalgazi için yaptıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Beş yıllık görev süresi boyunca Battalgazi’nin çehresini değiştirecek projelere imza attı. Bu bir bayrak yarışı ve bizler bayrağı daha da ileri taşıyacağız. Büyük bir sorumluluğu devraldık. Bizlere güvenip bu sorumluluğu veren tüm Battalgazili hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Hizmetlerimize en kısa zamanda başlayarak, gönül belediyeciliğini Gerçek Belediyecilik’i uygulamaya devam edecek; Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yüzüncü yılında Battalgazi’mizi bölgede parlayan bir yıldız haline getireceğiz” dedi.
Görevi devreden Battalgazi Eski Belediye Başkanı Osman Güder ise Bayram Taşkın’a görevinde başarılar dileyerek, “Bayram Bey’in de ifade ettiği gibi bu bir bayrak yarışı. Memleketimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Kendisinin Battalgazi’de güzel işler yapacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme