BBP'li Heyetten ABYB'ye Ziyaret

BBP'li Heyetten ABYB'ye Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Sedat Alataş ve heyeti, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.
Ziyarette Alataş, “Yeşilyurt’umuzu hep birlikte yöneteceğiz. Güçlü bir ekibimizin olduğunu belirtmek isterim. Yeşilyurt’umuzu yeniden ayağa kaldırmak için gece gündüz demeden çalışacağız. Eğer bir yerde birlik ve beraberlik varsa mutlaka başarı gelir. Allah nasip ederse, göreve geldiğimizde Yeşilyurt İlçemizin sorunlarını en iyi şekilde çözerek, var gücümüzle çalışacağız.” Dedi.
Başkan Adayı Sedat Alataş, Bizler seçim çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Esnaflarımızın çok zor bir süreç içinde olduğunu görüyoruz ve ne hikmetse yetkililerden soran bile olmamış ve buda bizleri derinden üzmüştür. Başkan Adayı Alataş, ben esnaflıktan gelen biri olarak esnafın sıkıntılarını iyi bilenlerdenim ,Yeşilyurt’umuzu hep birlikte ayağa kaldıracağız. 
Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkut’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılar diledi.

Bakmadan Geçme