Belsos,kalite ve güvenle konuklarını ağırlıyor

Belsos,kalite ve güvenle konuklarını ağırlıyor

Göreve geldiği günden itibaren Malatya’lılara daha iyi ve kaliteli hizmet anlayışı içerisinde olan Malatya Büyükşehir Belediyesi Belsos Aş Genel Müdürü Zerrin Palancı, Belsos’u yarınlara emin adımlarla taşıyor. 
Haftanın Her günü halkın ailece vakit geçirebileceği, dinlenip huzur bulacağı, birinci Sınıf servis ve hizmet kalitesiyle Türk mutfağının en seçkin lezzetlerini bütçeye uygun fiyatlarla Sunan ve Malatya’nın eşsiz noktalarında hizmet veren Belsos Sosyal Tesisleri,kar  amacı gütmeden, lezzet, hijyen ve kaliteden ödün vermeden  kalite ve güvenle konuklarını ağırlıyor.
Sosyal alanda markalaşan Malatya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri Belsos’u  vatandaşın nefes alabileceği mekanlar haline dönüştürmek ve daha kalite hizmet  için titiz çalışmalar yapan Belsos Aş Genel Müdürü Zerrin Palancı,Lezzetli ve  sağlıklı ürünler ile mümkün olan en fazla sayıda insanına gıda ve sosyal hizmet sunabilmek için, görev ve sorumluluklarının bilinci ile hareket ederek ,hizmette kaliteye imza atıyor.
Huzurun ve mutluluğun adresi Malatya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri Belsos, Malatya’nın vatandaşa modern düzeyde hizmet veren sosyal mekânları haline dönüştü.
''Kuruluşundan buyana  devamlı büyüyen ve güçlenen, Malatya’dan kazandığını Malatya’ya harcayan, Öz sermayenin Malatya ekonomisinde değerlendirilmesini sağlayan  Belsos, Kuruluş amacına uygun olarak  büyümeye, Malatya’lılardan tam not almaya devam ediyor.
HABER: FİLİZ YAVUZKURT
    

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme