Buğday Tanesi Filmini İzlediler

Buğday Tanesi Filmini İzlediler

Vali Hulusi Şahin’in Eşi Ebru Şahin Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı kuruluşlarda kalan çocuk, engelli ve huzurevi sakinleri ile birlikte gösterime giren ‘Buğday Tanesi’ filmini izledi.

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı MİAD Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü, Malatya ÇES Müdürlüğü, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi (ÇEKOM) Müdürlüğü, Huzurevi Müdürlüğü, Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü ve Koruyucu Aileler, AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'ın engelli bir birey olarak mücadelesini konu edinen Buğday Tanesi filmini Malatya Park AVM içerisinde bulunan sinemada kendileri için ayrılan salonda izledi. Vali Hulusi Şahin’in Eşi Ebru Şahin ve Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Cevdet Tatar’ın da eşlik ettiği sinema filmi duygusal anların yaşanmasına sebep oldu.


Milletvekili Serkan Bayram'ın hayata tutunma mücadelesini anlatan "Buğday Tanesi" filmi Aralık ayında gösterime girdi.  Yönetmenliğini Ümit Karaca’nın yaptığı “Buğday Tanesi” filmi, buğday tarlasında çıkan yangında, kalıcı yanıklar oluşan ve ellerini kaybeden Avukat Serkan Bayram'ın hayata tutunma mücadelesi anlatıyor.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme