• Haberler
  • Malatya
  • Bülbüloğlu '24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı' Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Bülbüloğlu '24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı' Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Bülbüloğlu '24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı' Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mehmet BÜLBÜLOĞLU mesajında;  24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı, Türkiye'de basın özgürlüğünün önemini vurgulayan özel bir gündür. Bu tarihte, gazetecilerin ve basın çalışanlarının toplum için yaptığı değerli katkılar hatırlanır ve onurlandırılır.
Bu yıl, basın mensuplarının ağır şartlar altında çalışarak kamuoyunu bilgilendirme çabalarına dikkat çekmek önem arz ediyor. "Gazetecilerin Gücü: Bilgi ve Şeffaflık"
Gazetecilik mesleği, demokrasinin temel taşlarından biri olarak kabul edilir ve bu nedenle basın özgürlüğü her zaman korunmalı ve desteklenmelidir.
Gazeteciler, halkın doğru bilgilendirilmesi ve toplumsal olayların şeffaf bir şekilde aktarılması adına büyük bir sorumluluk taşır. 24 Temmuz’da, bu mesleği icra eden tüm gazetecilere teşekkür etmek ve basın özgürlüğünü savunmak için bir fırsat sunulmaktadır.
Bu özel günde, mesleğe yönelik anlayışın artması ve gazetecilerin haklarının korunması dileğiyle, tüm gazetecilerin Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyorum..

Bakmadan Geçme