Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Gezer, Yağmurlu Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu

Büyükşehir Bağımsız Belediye Başkan Adayı Gezer, Yağmurlu Mahallesinde Vatandaşlarla Buluştu

2024 Yerel Seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, seçim çalışmaları kapsamında Akçadağ ilçesine bağlı Yağmurlu Mahallesinde vatandaşlarla buluştu sorun ve sıkıntılarını dinleyerek seçimlerde destek istedi.

Şehri ortak akılla yöneteceğini belirten Büyükşehir Belediyesi Bağımsız Adayı Prof. Dr. İbrahim Gezer, “Malatya’mız bir süredir iyi gitmiyor, kan kaybediyor” dedi. Bugün de Akçadağ ilçesi Yağmurlu Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Gezer, “Malatya’nın Akçadağ’ın sorun ve sıkıntılarını konuştuk. 6 Şubat depremini yaşadık. Depremin etkisinden kurtularak yeniden ayağa kalkmak için mücadele veren Bir şehrimiz ve ilçemiz var. 6 Şubat depreminde Yağmurlu Mahallemizde de evler yıkıldı. Yanımızda Bahri mahallemizde 13 insanımız depremde hayatlarını kaybetti” ifadelerine yer verdi.

Malatya’da ve Akçadağ’da birlik beraberlik içinde hep birlikte şehri ayağa kaldıracaklarını ifade eden Gezer, “Ciddi projelerimiz var. 31 Mart 2024’ü iple çekiyoruz. Görev alır almaz projelerimiz ve kalkınma hamlesini yapacağız. Yeniden huzur ve mutluluk içinde yaşayacağız ortamı hazırlayacağız. Malatya’nın görmüş olduğu en büyük kalkınma projesini yapacağız. Hep beraber yapacağız, şehrimizde yaşayan 800 bin vatandaşlarımıza seferberlik içinde projelerimizi yapacağız. Şehrimizi eskisinden daha güçlü bir şekilde ayağa kaldıracağız” şeklinde konuştu.

Yağmurlu mahallesi sakinleri de Gezer’e destek vereceklerini söyleyerek projeleri hazır olan Prof. Dr. Gezer’in Malatya’yı eskisinden daha güçlü hale getireceğine inandıklarını söylediler.

Bakmadan Geçme