Çaykur Genel Müdürü Alim, TİMBİR ve BHA'yı ziyaret etti

Çaykur Genel Müdürü Alim, TİMBİR ve BHA'yı ziyaret etti

ÇAYKUR Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Ankara’da, Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı’nı (BHA) ziyaret etti.

Çaykur Genel Müdürü Yusuf Ziya Alim, Ankara temasları kapsamında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Mart 2023 tarihli ve 6906 sayılı imzaladığı kararname ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ile Birlik Haber Ajansı’nı (BHA) ziyaret etti. BHA’nın Çankaya’daki binasında gerçekleşen ziyarette Genel Müdür Alim’i TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ile BHA Genel Müdürü Muhammet Kaçar karşıladı.

Alim, görüşmede Genel Başkan Dr. Basa ve Genel Müdür Kaçar’a TİMBİR ve Birlik Haber Ajansı’nda başarılar diledi. Dr. Basa ve Kaçar’da Alim’e ziyaretleri için teşekkür etti, ajansın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

BİRLİK HABER AJANSI

Birlik Haber Ajansı (BHA), Cumhurbaşkanlığının 7 Mart 2023 tarih ve 6906 sayılı kararnamesi ile resmen birlik ilan edilen Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) çatısı altında faaliyet gösteren, 81 il ile Türk devletleri ve Avrupa’da önde gelen sayıları 1000’i aşan İnternet haber sitesi, İnternet televizyonu ile bağlı gazete ve sosyal medya platformlarına yazılı ve fotoğraflı haber içeriği sağlıyor.

Bakmadan Geçme