CHP, 23 Nisan'da çocukları sevindirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanlığı, TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kentte çeşitli etkinlikler düzenleyerek çocukların bayramını kutladı.

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız’ın Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başlayan kutlama programı kapsamında Malatya Park önünde çocuklar için etkinlik yapıldı. 

Cumhuriyet Halk Partisi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında çocuklar ve aileleriyle buluştu. Düzenlenen etkinlikte çocuklara balon ve Türk Bayrağı hediye edildi. 

İl Gençlik Kolları üyeleri, müzikli eğlenceyle birlikte palyaçolarla beraber yüz boyama etkinlikleri yaptı. 

Ulu Önder Gazi Mustafa Atatürk tarafından çocuklara armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, CHP Malatya İl Başkanlığı’nın düzenlediği etkinliklerle en güzel şekilde kutlandı. 

CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu ikiz kardeşler Alp ve İdil Çalışkan’a bıraktı. Yeni başkanlar il yönetimine; “Geleceğe sahip çıkılması, Atatürk'ü herkese anlatması ve çocuk haklarına önem verilmesi” konusunda talimat verdi. 

İl Başkanı Yıldız, Alp ve İdil Çalışkan’a Nutuk ve şeker hediye etti.

Bakmadan Geçme