CHP Battalgazi İlçesi belediye başkan adayı Ali Karakuş'u tanıttı

Battalgazi İlçesi belediye başkan adayı Ali Karakuş'u tanıttı

Asrın Felaketini yaşayan Malatya'da 31 Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçimler yaklaşırken Partiler adaylarını duyurmaya başladı. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanlığında düzenlenen yoğun katılımlı törende Battalgazi İlçesi Belediye Başkan Adayı   Ali Karakuş'u tanıttı. Aday tanıtım toplantısında konuşan CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, Ali Karakuş ile birlikte Battalgazi’de  yerel seçim maratonuna dâhil olduklarını söyledi. Modern belediyecilik anlayışını Malatya'ya aktaracaklarını işaret eden Yıldız, "Yılmaz Büyükerşen’lerin, Mansur Yavaş’ların, Ekrem İmamoğul’larının belediyeciliğini Malatya’ya getireceğiz" dedi.

 

Gelecek hafta Malatya Büyükşehir Adayı ile kalan diğer ilçelerini açıklayacaklarını belirten Yıldız, “Malatya'da önemli büyük bir aile olan Alikan’ıyla, Monsur’u ile Rışvanlıları da bugün burada görmek bizler için çok büyük mutluluk. Sizler de baba ocağınıza hoş geldiniz. Malatya'ya biz de bir çağrı yaptık. Tüm Malatyalıları, tüm Battalgazilileri, baba ocaklarına, Türkiye'nin kurucu partisi, Cumhuriyet Halk Partisi'ne davet ettik. Ve belediye başkan adaylarımızı belirlerken özellikle Malatya'nın tüm renklerine, etnik kökeni olursa olsun. Aidiyeti ya da meşguliyeti ne olursa olsun, Malatya'da belediye başkan adaylarımızın Malatya'da tüm renklerini temsil edeceklerini ve Malatya’nın tüm kökenlerini temsil edeceklerine inanıyorum" dedi.

Ekrem İmamoğlu belediyeciliği Malatya'ya gelecek
Malatya'nın birleştirici isimlere ihtiyacı olduğunu vurgulayan Yıldız, " Malatya'mızın birliğe beraberliğe ihtiyacı var. Ortak bir akla ihtiyacı var. Bu salonda sağladığımız birlik ve beraberliği diğer ilçelerde sağladık. Büyükşehirde de sağlayarak yolumuza devam edeceğiz. Yılmaz Büyükerşen’lerin, Mansur Yavaş’ların, Ekrem İmamoğul’larının belediyeciliğini Malatya’ya getireceğiz”diye konuştu. 

Battalgazi’nin Değişimini Hep beraber Yapacağız
CHP İl Başkanı Barış Yıldız tarafından yapılan selamlama konuşmasının ardından söz alan Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş ise konuşmasında; “ Battalgazi'de değişimi hep beraber yapacağız inşallah. Siyasetin Malatya'da kısırlaştığı şu dönemde güzel bir siyasetle, kucaklayıcı bir siyasetle, hep beraber inşallah hedeflerimize ulaşacağız. Malatya'da çok güzel çalışmalara hep birlikte imza atacağız. Hepinizden destek bekliyoruz inşallah ”ifadelerine yer verdi

KAYNAK:NET HABER

Bakmadan Geçme