CHP Belediye Başkan Adaylarından ABYB'ye ziyaret

CHP Belediye Başkan Adaylarından ABYB'ye ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba,Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş,Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy ve beraberlerinde heyet ile  Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret ettiler


Gerçekleşen ziyarette  , Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim kurulu üyeleri ile istişare eden  Ağbaba, “Malatya için elimi değil, gövdemi taşın altına koymak, Malatya’yı ayağa kaldırmak için geldim” dedi. 

“Malatya’nın evladıyım, aşığıyım, milliyetçisiyim” diyen  Ağbaba,’bizim gönlümüz aşkla dolu, bu memleketi gülistan yapacağız. Cumhuriyet Halk Partisi’nin milletvekiliyim, her kademede görev yaptım, onur duyuyorum .Malatya’da sadece bir gurubun değil tüm Malatya’nın belediye başkanı olacağım’ dedi

Veli Ağbaba, pandemi ve depremde Malatya için çalıştığını ifade ederek,’’ Büyük acı, felaket yaşadık.Türkiye’deki tüm belediyelerin imkânlarını Malatya’ya aktarmaya çalıştım. Tüm belediyelerimizin imkânlarını Malatya’ya getirmeye çalıştım. Ben bir partinin adayı değilim; Malatya’nın adayıyım. Ben, Malatya ittifakının adayıyım” diye konuştu. 


Ağbaba, konuşmasının devamında “Ben buraya hoşgörü tohumları ekmek, bir Malatya’yı barıştırmak için geliyorum. Malatya’nın her köşesini aynı koşullarda yaşatmak için ,her yere eşit hizmet vermek için geliyorum” ifadelerini kullandı. 


Malatya’yı hiçbir ayrım yapmadan yöneteceklerini, kentte herkesin mutlu olacağını belirten Ağbaba,’’Malatya’yı Malatyalılarla yöneteceğiz. Haksızlıkları çözeceğiz.. Bu kentin değerlerini birilerine peşkeş çekmeyeceğiz. Bu kenti tekrar zenginleştireceğiz, kimse yoksulluk çekmeyecek” diye konuştu.

‘’Veli Ağbaba için değil, dünyanın en güzel şehrini tekrar ayağa kaldırmak için desteklerinizi istiyorum’’ifadelerine yer veren Ağbaba,’’ Biz kazanınca, Malatya kazanacak” dedi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Veli Ağbaba,Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş,Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Alper Gürsoy ve beraberlerinde heyete teşekkür etti,başarılar diledi.
 
 

Bakmadan Geçme