• Haberler
  • Malatya
  • CHP Yeşilyurt'ta Hasan Kara İsmi aday adaylığı konusunda gündemde

CHP Yeşilyurt'ta Hasan Kara İsmi aday adaylığı konusunda gündemde

CHP Yeşilyurt'ta Hasan Kara İsmi aday adaylığı konusunda gündemde

Malatya’da uzun yıllardır gazetecilik, TV haber müdürlüğü, öğretmenlik ve İŞKUR'da başarılı bir şekilde hizmet veren, Malatya'nın tanınmış simalarından Hasan Kara, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için aday adaylığı konusunda gündemde.

Malatya'da geniş bir çevre tarafından tanınan ve sevilen Kara'nın, siyasi arenada yer alıp almayacağı merak konusu haline geldi.
Son günlerde herkesin dilinde olan soru şu: Hasan Kara, 31 Mart 2024 seçimlerinde aday mı olacak?
Hasan Kara'nın CHP'den Yeşilyurt Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayabileceği konuşuluyor.
CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın milletvekili olduğu günden beri siyasi danışmanlığını yapan Kara'nın yıllardır siyasetin içinde olması ve Malatya'nın tüm sorunlarına hakim olması onun doğru bir tercih olabileceği düşüncesini güçlendiriyor.
Siyasi deneyim ve ilçe Sorunları: Hasan Kara'nın ,gazetecilik tecrübesiyle danışmanlığı biraraya getirerek uzun süredir Malatya'nın gündeme getirilmesi gereken tüm konularına hakim olması doğru bir aday olabileceği kanaatini ağırlık kazandırıyor. Malatya halkının gözünde sevilen bir isim olması da Kara'nın potansiyel adaylık sürecini etkileyen faktörler arasında.
Haberimiz bu soru ile bitirelim: Hasan Kara 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Aday Adayı Olmalı mı? Malatya'nın tanınan ve sevilen siması Hasan Kara, Yeşilyurt ilçesinin geleceği için doğru bir tercih mi olacak? Gelişmeleri dikkatle takip etmeye devam edeceğiz.

Bakmadan Geçme