• Haberler
  • Malatya
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'da 20 Bin 925 Konutun Kurasına Online Katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'da 20 Bin 925 Konutun Kurasına Online Katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'da 20 Bin 925 Konutun Kurasına Online Katıldı

MALATYA (MHA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın online katılımıyla, Malatya’da 20 Bin 925 Konut ve 835 İşyerinin kura çekimi ve anahtar teslimi gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman’da düzenlenen 350 bininci Afet Konutu Kura Çekimi, Anahtar Teslimi ve Yapımı Tamamlanan Yatırımların Toplu Açılış Törenine katıldı. Törende Malatya’ya da online bağlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremzedelere yeni evlerinde huzurlu ve güvenli oturmaları temennisinde bulundu.

Tören kapsamında Malatya’da yapımı tamamlanan Yeşilyurt İlçesi Kaynarca Mahallesi 30. Bölge 1. Etap’ta inşa edilen 423 Konut ve 26 Dükkan hak sahiplerine teslim edildi. Malatya’daki törende Malatya Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, Abdurrahman Babacan ve İhsan Koca, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nusret Akpolat, Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Bentli, AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan ile TOKİ ve AFAD yetkilileri hazır bulundu.

Tören sonrası Vali Yavuz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere bakanlara ve emeği geçen tüm kurumlara teşekkür etti.

Vali Yavuz, Malatya’da konut üretim sürecinin hızla devam ettiğini belirterek, vatandaşların yeni yuvalarına kavuşmasının büyük bir memnuniyet oluşturduğunu ifade etti.

Bakmadan Geçme