Darendeli iş insanı Mehmet Okan Kısacık AK Parti milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Darendeli iş insanı Mehmet Okan Kısacık AK Parti milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Darendeli iş insanı Mehmet Okan Kısacık AK Parti milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu. 2023 seçimlerinde Mehmet Okan Kısacık AK Parti’den başvurusunu tamamlayarak aday adaylığını ilan etti. Ankara’da “Malatya sevdalısı iş insanı” olarak bilinen Kısacık, Malatya’nın yetiştirdiği eski müsteşarlardan İbrahim Kısacık’ın oğlu. 

Asrın Felaketini yaşayan Malatya’yı güzel günlerine yeniden kavuşturmak için aday olduğunu dile getiren Mehmet Okan Kısacık, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ile görüşerek “Malatya’nın ve Malatyalıların emrinde” olduğunu açıkladı.

İl Başkanı Koca’yı ziyaretinin ardından memleketi olan Darende’ye geçen Kısacık, Somuncu Baba zaviyesine ve İlçe Başkanlığına uğradı. Darende İlçe Başkanı Veysel Karaman ile görüşen  Kısacık gerçekleştirdiği ziyaretler çerçevesinde İl Başkan yardımcıları ve göreve yeni gelen Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı’yı ziyaret etti.   

Mehmet Okan Kısacık Bilkent Üniversitesi İktisat mezunu olup, Ankara’da Malatyalı iş insanı olarak tanınıyor. AK Parti Ankara İl Teşkilatında siyasete atılan Kısacık, İngilizce ve Rusça biliyor. Kısacık evli ve iki çocuk babasıdır.


 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme