Depremzede kırtasiyeciler yaralarını birlikte saracak

Depremzede kırtasiyeciler yaralarını birlikte saracak

Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) Başkan Yardımcısı Orhan Taşdemir, TÜKİD Yönetim Kurulu Üyesi Nadir Alataş ve TÜKİD Komite Üyeleri Ogün Suratoğlu ile Mehmet Tekin, Malatya’da kitap, kırtasiye ve yayıncılık sektörlerinde faaliyet yürüten firma yetkilileri ile bir araya geldi.

 

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, TÜKİD’in Türkiye çapında başlattığı yardım kampanyasının detayları konuşularak Malatya’da zarar gören kırtasiyecilerin sorunları masaya yatırıldı, çözüme yönelik yapılan çalışmalar anlatıldı.

 

“TOPYEKÜN BİR MÜCADELENİN İÇERİSİNDEYİZ”

 

TÜKİD olarak depremzede kırtasiyecilerin yanında olduklarını vurgulayan Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) Başkan Yardımcısı Orhan Taşdemir, “Depremin acısını yüreğinde taşıyan ülkemizin bu zor günlerinin dayanışma ruhuyla aşılacağına inanıyor ve TÜKİD olarak ailelerini, yuvalarını, ekmek teknelerini kaybeden kırtasiyeci meslektaşlarımızın yanında oluyoruz. Kırtasiyeci meslektaşlarımızın acılarını hafifletip yaralarını sarmak için sektör olarak topyekûn bir mücadelenin içerisindeyiz. Bu kapsamda TÜKİD olarak depremin yaşandığı illerimizi ziyaret ederek meslektaşlarımızla bir araya geliyoruz. Bugün de Malatya’dayız. Malatya’daki meslektaşlarımızın yaralarını sarmak adına dernek olarak neler yapabilir bunları konuşmak için bir araya geldik. Oldukça faydalı bir toplantı oldu, katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. Başta meslektaşlarımız olmak üzere bu şehirde yaşayan tüm depremzedelere geçmiş olsun diyorum” dedi.

 

Toplantıya katılım sağlayan Malatya Kırtasiyeciler Derneği Başkanı Şahin Doğan, EYTED Malatya İl Temsilcisi Ömer Faruk Şener, MTSO Meclis Üyesi Cumaali Kaynar ve sektör temsilcileri sektörün sorunlarına sahip çıkan TÜKİD yönetimine teşekkürlerini ilettiler.

Bakmadan Geçme