DES' den ABYB'ye Ziyaret

DES' den ABYB'ye Ziyaret

Demokrat Eğitimciler Sendikası(DES) Malatya İl Başkanı Veysel Fırat ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ABYB’ye nezaket ziyareti gerçekleştirdi.
Ziyarette DES İle ilgili bilgi veren Fırat, “Demokrat Eğitimciler Sendikası Ülkemizde yaşayan herkesin bilimsel, nitelikli, demokratik ve parasız eğitim hakkından eşit bir şekilde yararlanmalarını sağlamak, eğitim çalışanlarının mesleki, özlük, demokratik ve ekonomik sorunlarını çözmek, çalışma şart ve menfaatlerini geliştirmek, öğrenci ve velilerden oluşan diğer eğitim bileşenlerinin hak ve çıkarlarını da korumak, onlara keyfiyeti en yüksek eğitim olanakları sağlamak, başta üyelerinin olmak üzere tüm eğitim bileşenlerinin gücüne dayanarak; Atatürk’ün önderliğinde kurulan Türkiye Cumhuriyetinin bağımsızlığını, egemenliğini, ulus ve ülke bütünlüğünü, demokratikleşme ve eğitim alanındaki milli hedeflerini geliştirerek sonsuza kadar yaşatmaya ve barış dolu Dünya ailesi içerisinde en onurlu ve en müreffeh Türkiye idealine hizmet etmek amacıyla 2010 yılında kurulmuştur.” Dedi.
Bugüne kadarki süreçte ABYB (Anadolu Basın Yayın Birliği) Malatya Şube Başkanlığına bağlı yayın organlarından hep destek gördüklerini dile getiren DES Malatya İl başkanı Veysel Fırat, “ ABYB yayın organlarından hep destek aldık. Öğretmenlerimizin sorunlarını hep dile getirdiniz yazdınız. Bizim elimiz kolumuz oldunuz. Ziyaretimizde göstermiş olduğunuz misafirperverlik için ayrıca teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, “ DES Malatya İl Başkanı Veysel Fırat hocamın çalışmalarını takdirle izliyoruz. Milli Eğitim çalışanlarından olmazla olmazlarımızdan öğretmenlerimizin sorunlarını bire bir çözerek genel merkezle birlikte organize bir şekilde çalışmaktalar. Bizlerde yayın organlarımızda zevkle yayınlamaktayız. Bundan sonraki çalışmalarınızda sizlere başarılar diliyoruz.” Dedi.
Ziyaret sonrası DES Malatya İl Başkanı Veysel Fırat Türk Devletleri Teşkilatı  adı altında bayrakların olduğu tablo hediye etti.
 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme