Doğanşehir'in Bileği Bükülmedi
Batman'da düzenlenen müsabakalarda Oğuzhan Biri bölge birincisi olurken, Mahmut Taşçı bölge ikinciliği elde ederek Türkiye Şampiyonası biletini aldı.
MALATYA (MHA) - Batman’da düzenlenen Okul Sporları Bilek Güreşi Gençler A Grup Müsabakaları’nda Malatya’yı temsilen yarışan Doğanşehirli sporcular, elde ettikleri derecelerle ilçenin gururu oldu.
Müsabakalarda Doğanşehirli sporculardan Oğuzhan Biri bölge birincisi, Mahmut Taşçı bölge ikincisi, Veysel Ciğal ve İkranur Taştı bölge üçüncüsü, Fatma Başak ile Belinay Birişik ise bölge dördüncüsü olarak önemli bir başarıya imza attı.
Elde edilen derecelerin ardından Doğanşehir Kaymakamı Ahmet Fatih Sungur, başarılı sporcuları ve antrenörlerini makamında kabul ederek tebrik etti. Kaymakam Sungur, Doğanşehirli gençlerin sportif alandaki başarılarının ilçenin eğitim ve spor alanındaki gelişimini ortaya koyduğunu belirterek, sporculara destek veren öğretmenlere ve velilere teşekkür etti.
Müsabakalar sonucunda Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Oğuzhan Biri ve Mahmut Taşçı başta olmak üzere tüm sporcular tebrik edilirken, Türkiye Şampiyonası’nda Doğanşehirli sporculara başarı dileklerinde bulunuldu.
Bakmadan Geçme