Ebu Bekir KAYHAN' dan Özel Sporculara Destek

Ebu Bekir KAYHAN' dan Özel Sporculara Destek

Türkiye Özel Sporcular Atletizm şampiyonasında dereceye giren ve diğer branşlar da sportif hayatlarını devam ettiren, Özel Sporcularımızın antrenmanını ziyaret eden Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir KAYHAN, Özel Sporcuları, antrenörleri ve aileleri ile birlikte pasta kesimi gerçekleştirip, sporculara 2022 yılı içerisindeki başarılarından dolayı tebrik etti.

KAYHAN: Tüm İmkanlarımızla Özel Sporcularımızın Yanındayız


Antrenmanı takip eden Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürü KAYHAN, burada yaptığı açıklamada; “ Özel sporcularımız 2022 yılı içerisinde il dışında aldığı başarılardan dolayı bizleri çok mutlu etmiştir. Bu başarıda emeği geçen antrenörlerimiz ve ailelerini tebrik ediyorum. Bizler tüm imkanlarımızla gece gündüz demeden Özel Sporcularımızın her zaman yanın da olduk ve olmaya devam edeceğiz. Tesislerimiz her zaman sporcularımızın hizmetinde olacaktır. Ben buradan tekrar sporcularımız ile büyük bir özveri gösteren  antrenörlerimiz ve ailelerini tebrik ediyor, 2023 yılı içerisindeki katılacakları tüm müsabakalarda başarılar diliyorum “ dedi.

Antrenman sonrası İl müdürü Ebu Bekir KAYHAN ile sohbet eden Özel Sporcuları ve aileleri, desteklerinden dolayı  teşekkür edip, 2022 yılı içerisindeki başarılarını, önümüzdeki sene daha da ileriye götüreceklerine dair söz verdiler.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme