• Haberler
  • Malatya
  • Ekrem Ceyhan Dilek Mahallesi'nde Esnafla Bir Araya Geldi

Ekrem Ceyhan Dilek Mahallesi'nde Esnafla Bir Araya Geldi

Ekrem Ceyhan Dilek Mahallesi'nde Esnafla Bir Araya Geldi

Milli Yol Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ekrem Ceyhan, seçim çalışmaları kapsamında Yeşilyurt'un Dilek Mahallesi'nde esnaflarla bir araya geldi. Ceyhan, Dilek Mahallesi esnafıyla sorunları istişare ederek vatandaş ve esnafın sorunlarını dinledi.
Ceyhan: Sizi Unutanları, Siz de Sandıkta Unutun
Vatandaşların sürekli kesilen elektrik kesintilerinden bıktığını söyleyen Milli Yol Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ekrem Ceyhan, "Dilek Mahallemizin girişine gerçek belediyecilik diye afiş asmışlar. Ama sadece afişi asmakla yetinmiş ve buradaki halkı unutmuşlar. Sizi unutanları, siz de sandıkta unutun" ifadelerini kullandı.
Bir Dokunup Bin Ah İşittiklerini Söyleyen Ceyhan, Sorunları Sıraladı
Milli Yol Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Ekrem Ceyhan, "Dilek Mahallemizde başta doğalgaz, alt yapı, ulaşım, internet ve diğer onlarca sorunlarla halkı kaderine terk edilmişler" dedi.
Sorunları Başkan Adayı Ekrem Ceyhan'a anlatan vatandaşlar Dilek Mahallesi'nin sahipsiz olduğunu ve kimsenin sahip çıkmadığını dile getirerek, "Bize sahip çıkanlara biz de sahip çıkarız" diyerek tepkilerini dile getirdiler.
Ceyhan'dan Vatandaşlara Söz
Ekrem Ceyhan, Dilek Mahallesi'nin sorunlarını çözmek için elinden gelen her şeyi yapacağını ve mahalleye sahip çıkacağını söyledi. Ceyhan, "Seçilirsem, Dilek Mahallesi'nin sorunlarını çözmek için öncelikle bir çalışma grubu oluşturacağım. Bu çalışma grubu mahalle sakinleri ile birlikte çalışarak mahalledeki tüm sorunları belirleyecek. Daha sonra bu sorunları çözmek için bir plan hazırlayacağız ve bu planı uygulamaya koyacağız" dedi.
Ceyhan, ayrıca Dilek Mahallesi'ne doğalgaz, alt yapı, ulaşım ve internet gibi temel hizmetleri de çözüme kavuşturacaklarını da sözlerine ekledi.
 

Bakmadan Geçme