Engelli Çocukların Mutlu Günü

Engelli Çocukların Mutlu Günü

Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu engelli bireylerin sosyal, kültürel hayatlarına katkı sunmak, engelli ve engelli ailelerin hayatını kolaylaştırmak adına yapmış olduğu faaliyetlere aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Malatya Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu ve 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği işbirliğinde engelli çocuklar Sultansuyu Tarım İşletmesine bir gezi programı düzenlendi. 
Dünyanın en ünlü yarış atlarının yetiştirildiği çiftliği gezen engelli çocuklar ve aileleri buradaki atlara binerek doya doya vakit geçirdiler.
Kent Konseyi Engelliler Çalışma Grubu Temsilcisi Naile Altundaş, engelli çocukların sosyal hayata katılmalarına destek olmak ve onlarla güzel bir gün geçirmek adına Sultansuyu Tarım İşletmesine bir gezi programı düzenlediklerini söyledi.
 Engelli çocuklar ve engelli ailelerine yönelik olarak düzenlemiş oldukları programların devamlı olacağını kaydeden Altundaş, “ Bugün buraya gelmemizde bizlere destek olan MOTAŞ’a, bizleri burada Güleryüz ile karşılayan Sultansuyu Tarım İşletmesi personellerine, çocuklara ikramda bulunan BELSOS’a çok teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda engelliler adına yaptığımız her çalışmada bizleri yanız bırakmayan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a ve Kent Konseyi Genel Sekreterliğine çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Programa katılan çocuklar ve aileleri güzel bir gün geçirdiklerini söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür ettiler. 

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme