Eski AK Partililer Cumhur İttifakına Karşı aday oldular

Eski AK Partililer Cumhur İttifakına Karşı aday oldular

31 Mart yerel seçimlere az bir süre kala, Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığı çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ediyor.
Cumhur İttifakı ortaklarından AK Parti’nin görev verilmeyen ilçeleri Hekimhan ve Kuluncak’ta tehlike çanları çalmakta. Cumhur İttifakı MHP’ye verilen Kuluncak ve Hekimhan’da, eski AK Partililerin Yeniden Refah Partisinden aday olması kafalarda soru işareti bırakmaya devam ediyor.
MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, bu iki ilçede çalışmalarını aralıksız devam ettiriken, Cumhur İttifakının adayı emekli Eğitim Müfettişi Mehmet Tabaroğulları’nın açıklanması ile birlikte, 30 Eylül 2023 tarihinde AK Parti’den aday adayı olduğunu açıklayan Kemal Oktay Yeniden Refah Partisi saflarına geçerek bir bakıma cumhur ittifakının oylarını bölmüş oldu. Yine Kuluncak’ta başarılı işlere imza atan Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz’i tekrar aday olarak gösterirken bu ilçede de , eski AK Parti Kuluncak belediye başkanlığı yapmış Mehmet Poyraz, yeniden refah partisine geçerek adaylık sürecini başlatmış oldu.
Kuluncak’ta yaptığı hizmetlerle Kuluncakların takdirini kazanan Erhan Cengiz, ustalık döneminde ilçenin çehresini değiştireceğine inanmakta. Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz,31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde göreve gelerek, bir çok proje ile ilçenin çehresini değiştirmeyi başarmıştı.
Başkan Cengiz, "31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde “ Kuluncak Ehline Emanet “ diyerek bizlere vermiş olduğunuz bu kutlu görevde beş yılımızı geride bırakmış bulunmaktayız.
Güzel ilçemize beş yıldır hizmet etmenin onur ve gurunu taşıyorum. Göstermiş olduğunuz güvene minnettar olduğumu belirtmek istiyorum. Bu görevi, layık olduğu şekilde dürüstçe, sevgiyle yılmadan, yorulmadan çalışarak yerine getirdiğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.
Doğup büyüdüğümüz bu ilçeye 7 gün 24 saat hizmet ederek, ben değil biz diyerek el ele, kol kola, gönül gönüle ilçemizin çıkarları için hep birlikte geleceğe yürüyemeye ilk günkü heyecanımızı kaybetmeden “Üretken Belediyecilik” anlayışımızla ayrım yapmadan hizmet etmeye devam edeceğiz.
Yeni projeler, yeni eserler ve hizmetler üretmeye ilçemizi geleceğe en iyi şekilde hazırlamaya devam edeceğiz. Her şeyden önemlisi de gönüller kazanmaya devam edeceğiz.
Sosyal belediyecilik anlamında kültür, sanat, gençlik, spor ve eğitimde de ilçemize vizyon kazandırmaya devam edeceğiz.
Değerli hemşehrilerilerim ; amacımız her zaman Kuluncak’ı yüceltmek ve daha ileriye götürmek olacaktır yine ilk göreve geldiğimiz günden itibaren Başkanlık makam odamızın kapılarını ardına kadar vatandaşlarımıza açtık. Bundan sonrada bu daima böyle olacaktır. Kuluncak Belediye Başkanı olarak vatandaşlarımın daima emrinde olduğumu da ifade etmek istiyorum.” Dedi.
Cumhur İttifakının Hekimhan adayı emekli Eğitim Müfettişi Mehmet Tabaroğulları’da ilçede sevilen simalar arasında. 2019 senesinde Hekimhan’da başarılı sonuçlar almasına karşılık ayak oyunları ile kaybeden Cumhur İttifakı adayı MHP bu seçimde işi sıkı tutup ilçede gitmedik mahalle, sıkılmadık el bırakmayarak, belediye başkanlığını kazandırma adına çalışmalara özverili bir şekilde devam etmekte.

Bakmadan Geçme