Fırsatçı Emlakçılara Geçit Vermeyeceğiz..

Fırsatçı Emlakçılara Geçit Vermeyeceğiz..

Milyonlarca kişi deprem bölgesindeki vatandaşların yaralarını sarmak için canla başla çalışırken, ne yazık ki bu acı üzerinden para kazanmak isteyenler de boş durmuyor. Başka illere göç eden mağdurların konut talebini gören fırsatçılar ev ve kira fiyatında yüzde 300’e varan artış yaptı. Emlak odaları ve sektör temsilcileri fahiş artış yapanlara aracılık etmeme kararı aldı. Tespit edilen artışlar da ihbar ediliyor.
Malatya'da tanınmış iş İnsanlarından Dilara Gayrimenkul Danışmanlık işyeri sahibi Süleyman Eski, deprem bölgesinde bir ilke imza attı. Kiraya verdiği evlerden komisyon ücreti ve 4 ay kira bedeli almayarak fırsatçı emlakçıların önüne set çekmiş oldu.
Malatya'da duyarlı iş insanı Süleyman Eski , " Yüzyılıın afeti ile karşılaştık. Devlet Millet tek yumruk olarak bu zorlu süreci atlatacağız. Türk Milleti asil ve güçlüdür. Bizlerde iş yerimizi açarak hizmetimize devam ediyoruz. Akabinde bu zorlu dönemde kiraya verdiğimiz evlerden komisyon ve 4 ay kira bedeli almayarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. " dedi.

Pusulamalatya

Bakmadan Geçme